Модерните връхни дрехи през езенно-зимния сезон
18.09.2020  //  By:   //  Без категория, Мода  //  No Comment

Оптималният вариант на връхна есенна или зимна дреха са елегантните дамски сакаsako2. С тях жената става равнопоставена на мъжа, те са дрехата за интелигентната част от нежния пол, която има претенции да бъде нещо повече от маъка и домакиня.  Сакото подчертава фигурата и женствените извивки, без да дава излишно обем на силуета. То не излиза никога от мода и е подходящо за всяка ситуация и всяко време. Тази есен са на мода сака с нетрадиционен десен, необичайна материя или нестандарна кройка или асиметрична дължина. Най-хубавото е, че класическия стил също е ултра модерен, така че да носите любимото си сако, пак ще сте в мир с модата.

Универсалният тренчкот е също класика в жанра. Той се избира в неутрален цвят като бежово, черно, бяло, кафяво или сиво. Ако имате повече възможности, можете да изберете и тренчкот в розово, зелено, оранжево или лилаво. Те са едноцветни, с широк колан на талията и стигат до средата на коляното. Комбинират се с пола или рокля, която задължително трябва да е с по-къса дължина. Когато пробвате тренчкот знайте, че това е вечна дреха, която ще носите с десетилетия и вземете в предвид, че можете да напълнеете или отслабнете, но това се коригира с колана. Преценете точния размер по ръкавите!

Добра алтернатива на стилното сако е якето от естествена кожа. То се съчетава най-удачно с ботуши до коляното на висок ток. За да ви е топло, заложете на яке, стигащо до долната част на бедрата. Така то ще ви предпази и от вятър, дъжд и сняг, запазвайки телесната ви температура. Не го ползвайте обаче преднамерено в силно влажни дни, защото кожата не обича водата.

Палтото с дълъг косъм се завърна тази година на модната сцена. Дебелите вълнени или кожени палта в графитен или черен цвят се допълват ефектно от атрактивна, пухкава яка с дълъг косъм. Стилните модели се осъвременяват със модерни кожени детайли за закопчаване, вместо старомодните копчета.

About the Author :

Leave a reply