Цветен шик и цветна фиеста в ароматната модна градина
08.04.2021  //  By:   //  Мода  //  No Comment

Модните тенденции още от далечни години насам показват, че освен като мил подарък, цветята успешномогат да намират своето приложение и в облеклото. Днес ще ви дадем няколко добри примера с дамски рокли.

Истинско пиршество за очите са официалните рокли на модна къща Alfabrides. Те са наистина идеалното решение за летните горещи дни, в които всичко, което искаме е да изглеждаме добре и да не не ни е прекалено топло. Поради това нейните булчински рокли онлайн са създадени от висококачествен естествен шифон, който позволява на тялото да се проветрява. А принтовете са ръчно рисувани големи ароматни магнолии. Друг нейн особено популярен модел официална рокля е от колекцията която има дълги издути ръкави, закопчващи се с помощта на копчета и плетен тънък кафяв колан.

Американската марка дрехи Шелн също има какво да покаже, що се отнася до дамските елегантни рокли. Безапелационен неин най-добър продукт е късата дамска официална рокля изработена от неопрен и вискоза, с изумително красив плат, декориран с малки, бели маргаритки и техните пъпчици. Неин наистина достоен съперник е дамската рокля онлайн с максимално изчистен модел и кройка, за сметка на грациозното дантелено деколте с пришити малки розички.

Що се отнася до дамските дълги рокли, то е необходимо само да разгледате страницата на известната марка Долче и Габана, където е поместено истинско произведение на изкуството, наречено дълги официални рокли online. Най-аплодираната от всички присъстващи на седмицата на модата в Париж дълга официална рокля беше жълто-зелена фееристична копринена рокля, пръскаща свежест и радост в очите на околните. Деколтето беше доста дълбоко и отворено, а принтът се сътоеше от малки жълти и зелени цветчета.

Американската актриса Анна де ла Регуера се появи на дебюта на своя филм на на наградите Оскар с една от най-великолепните вечерни рокли, присъстващи на цялата церемония. Нейн създател разбира се е другият моден световен гигант, а именно дизайнерът Гучи, като погледитите приковаваше най-вече горната част, която същност представляваше пришити една за други десетки червени парченца рози. Именно този модел дамска официална рокля беше център на вечерта и внимание на всички гости и присъстващи на това събитие.

About the Author :

Comments are closed.