Най-често срещаните грешки при поставяне на грим
24.09.2020  //  By:   //  Без категория  //  No Comment

r-1024-768-idei-za-grimНай-често срещаните грешки при поставяне на грим

Когато не сте осведомени достатъчно е лесно да сгрешите и да направите неточност, с която да изглеждате като с маска, по-възрастна или по-пълна, от колкото сте. За това ви предлагаме да се запознаете с най-често срещаните грешки, които дамите правят.

  1. Изборът на фондьотен, който не отговаря на естествения цвят на лицето. Просто го докоснете до лицето от горната част на скулите към долната част на брадичката и се опитайте да не бъде по-светъл или по-тъмен от действителната ви кожа.

Съвет: използвайте неутрален фондьотен и бронзираща пудра.

  1. Носенето на твърде тъмно или твърде светло червило. Тъмният цвят прави точно обратното, като прави устните ви да изглеждат по-малки, по-малко дебелички и по-малко подчертани. Вместо това, изберете нещо в лилав или розов тон. Добавянето на слой гланц е полезно.

Съвет: заложете на розово-бежов сметаново матиращо червило с кристален гланц.

  1. Подчертаване само на горната или само на долната страна на очите с лайнер или очна линия. Въпреки, че може да бъде по-лесно да се прилага очна линия само на дъното, това може да направи очите ви да изглеждат по-малки и да навреди на цялостния ви вид, както и така да изглеждате по-възрастни. Съвет: Изберете очна линия с черно гелообразно мастило и опушена бежова палитра сенки.
  2. Поставяне на руж прекалено високо или ниско на скулите. За да намерите подходящия нюанс, ощипете бузите си и се опитвайте да изберете цвят руж, който да съответства на естествения цвят, който ще получите, когато действително се изчервявате.  Някои хора се прилагат руж върху долната част на скулата, но искате да го поставите по-висока, за да се определи и повдигнете си функции.

Съвет: Заложете на розов кварц (бледо розово) руж за лятото.

  1. Неточно избиране на молив за подчертаване на веждите. Ако не ги попълните с молив или сенка на прах може да изглеждате състарена, а подчертаните вежди ще отворят лицето, ще ви улеснят да дефинирате функциите и да се създаде цялостен младежки вид.

Съвет: Изберете подходящ молив или прахообразен продукт, нанасян с четка в основата.

 

About the Author :

Comments are closed.