Уникален подарък за специален човек
24.09.2020  //  By:   //  Без категория, Мода  //  No Comment
655-402-podaryci-koleda

Уникални подаръци

Когато имаш такава възможност, не трябва да чакаш определено събитие, защото чисто историческите подаръците не са имали романтизирана страна в началото. Това обаче е друга история.

Един обикновен ден може да се превърне в празник, когато направите уникален подарък за специален човек. Изненадайте го е най-нетипичния час, в странното време от деня, когато работи, или когато спи; дори още по-добре, докато спи, събудете го, разбърквайте буквите и цифрите в мозъка му, мислите му и направете жеста. Жест, който ще стартира празника на вашите отношения.

В природата ни е да се страхуваме, когато нещо такова се случи, когато ние се решим на такава стъпка се чудим дали ще ни приемат добре, а пък другият отсреща се чуди какво точно е направил, и какво ли имат да му казват…Оставяме тази пречка на страна, кой ще се осмели да направи такъв уникален подарък.

Богатството на празниците в различните култури по-света се изразява в ритуалността, която предшества всеки дар. Затова може би е този страх от изненадващия подарък, затова сърцето ни се свива, защото не се изпълнили дори и съвременния ритуал.

Да успеещ да направиш уникален подарък не е само пожелание, това означава да придадеш голяма символична стойност и да създадеш една различна връзка между теб и този, който ще го получи, по-дълбока връзка. И пак започват въпросите: как да го направя, ще ми стигнат ли парите, правилно ли го мисля…?

Ако пропуснеш шанса на деня, ще трябва да чакаш до следващия празник, който ще дойде скоро, там ритуалът ще е изпълнен, масата ще е подредена, гостите, приятелите, близките, всички ще са там. Всеки вежливо ще поднася своя уникален подарък на любимия домакин, надявайки се, че е изпълнил това важно допълнение към опаковката.

За да може празникът да е пълноценен за всеки.

Източник: unikati.bg

 

 

 

About the Author :

Comments are closed.