Дамски чанти подходящи за всеки сезон
18.09.2020  //  By:   //  Без категория, Мода  //  No Comment

Незаменим спътник и  аксесоар за жените и мистерия за мъжете- това са дамските чанти.

Според психолозите, характерът на една жена може да се разкрие от нейната чанта и начина, по който тя  я носи.

По- дейните и активни жени жени, предпочитат големите дамски чантиchanti. По- изтънчените, които обръщат повече внимание на външния си вид, избират да носят малки елегантни чанти. А притежателките на практичните малки чантички без дръжки, са по- сдържани и по- организирани.

Някои жени нямат възможност, а други просто не желаят да отделят финансови средства за нова дамска чанта при смяна на всеки сезон, затова избират всезонна. Разбира се, дамските чанти, както и обувките и дрехите, са подвластни на модата, но все пак има и такива чанти, които са подходящи за всеки сезон.

Когато търсите всезонна чанта, трябва да обърнете внимание на трите основни характеристики на чантата– а това са материалът, цветът и шарката.

Материал- кожата и велурът са подходящи за по- студения сезон. Но чантите, изработени от цветна кожа или цветен велур, са напълно подходящи за всекиедин сезон и позволяват да се носят и като дневни, и като вечерни. А изработените от плат чанти, са подходящи за летния сезон, тъй като са от лека материя.

Цвят- неутралните цветове, като черно, кафяво, синьо, сиво, са най- подходящи за всеки сезон, тъй като чудесно се съчетават с всеки цвят облекло. Бялото също е подходящо- освен за лятото, има и зимен вид.

Шарка- най- подходяща е шарката на цветя. Винаги придава топлина на тоалета.

След като сте избрали материята, цвета и шарката, задължително трябва да обърнете внимание и на Вашата фигура. От голямо значение е размерът на дамската чанта, както и до къде стига тя спрямо Вашето тяло. Чантата трябва да е пропорционална спрямо Вашите мерки, за да може да пасва на по- голям диапазон от дрехи.

About the Author :

Leave a reply