Зимата – време за романтика и интимност
18.09.2020  //  By:   //  Без категория, Мода  //  No Comment

Огромен асортимент от winter copy copyдамски дрехи онлайн се предлага в българските електронни магазини, чиито предмет на дейност е търговията с дрехи, обувки и аксесоари. Като нов и алтернативен тип търговия, онлайн търговията навлиза у нас с бързи темпове, защото в традициите на българина е той да има афинитет към иновативните технологии.

На седмицата на модата в Милано световноизвестни модни къщи показаха новите си колекции за есенно-зимния сезон 2014/15г.

ФридаДжанини сподели, че посланието, което е изпратила на света с моделите си е, е съвременната „Гучи“ жена е индивидуална, дръзка и чувствена. Шоуто бе описано от медиите като празник на женствеността и индивидуалността. Явно бе, е дизайнерите са се опитали да избягат от типичното и комерсиалното, като подчертаят  индивидуалните черти на моделите. Винтидж стила от 60-те години на ХХ век е пренесен в непреходния А-линеен силует на полите, роклите, палтата до коленете и черните високи ботуши с връзки. Пастелните нюанси доминират, и по-специално топлите, тихи и спокойни земни съетани между войнишко каки, оранжево, червено, розово и традиционните есеннозимни кафяво, лилаво, зелено и синьо.

Анималистичнитедесени смело пренасят в градска среда екстремните шарки от джунглата.  Популярни през студения сезон ще бъдат питон, крокоизебра, но леопарда продължава да бъде фаворит. Прокрадваха се ефектни детайли с косъм, които си комуникираха с органзата по краищата на дрехите.

Нестандартната кампанията, която демонстрира модна къща „Гес“ интерпретира жената в нейни блясък и звезден стил, като включи коктейлни, ефирни и дълги рокли. Фееричните, прави рокли напомняха за официалните костюми със сака, ретро висока талия и поли тип молив. Предпочитаните от „Гес“ материи също са подчертано женствени – тюл, бродерии и пайети. Пъстрата палитра е включена в цялата колекция, а меките палта с косъм са в най-ярките и колоритни цветове.  Новите аксесоари на бранда са клъчове в наситени нюанси и „позлатени“ закопчалки, червени ботуши и шапки с обемна периферия.

About the Author :

Leave a reply