Тенденции при чантите за езен/зима
17.09.2020  //  By:   //  Без категория, Мода  //  No Comment

Тази есен се очертава да са много актуални чантите chantaс принтове. Те са не много големи и с много ярки и колоритни принтове. Принтовете ще бъдат текстово съобщение, разфокосирани флорални мотиви и многоцветния радостно-невинен пачуърк. Тази зима на мода ще бъде естествената кожа с косъм, така че се очакват подобни елементи да се включат и в този аксесоар като акценти.

Чанта клъч или чанта тип голямо портмоне ще бъде силен тренд. Постепенно от официалната и по-скоро вечерна визия този вид чанта навлиза все по-силно в ежедневието през последните години. Ако е в неутрален цвят тя може да се носи и в най-претенциозните моменти като офис костюма и дори като акцент, ако нейния цвят не съществува поне още веднъж никъде в облеклото. Клъчът или портмонето могат да смекчат строгата визия и да го превърнат в непретенциозен тоалет за неофициални поводи с клъч с модерна щампа или в ярък цвят.

При малката чанта с къси дръжки за едно рамо съществуват принципни положения в естетиката, които е добре да знаете. На прозрачното облекло от ефирен плат подхожда по-изискана чанта, затова заложете на нещо по-кокетно като пайети, мъниста, декоративни кристали или поне перлен или златист оттенък. Спортно-елегантните облекла също изглеждат добре с чанта със секси детайл. По-официалните и бизнес костюми обаче се съчетават с по-изчистени и от гладка кожа дамски чанти.

About the Author :

Leave a reply