Прозрачна чанта – абсолютния хит
15.09.2020  //  By:   //  Без категория, Мода  //  No Comment

damska-prozrachna-chantaЕдна от горещите модни тенденции за лято 2014 се оказват прозрачните чанти. Напоследък те са супер нашумeли и набират все по-голяма скорост. Много световноизвестни модни дизайнери показаха този незаменим аксесоар от дрехата на една дама на модните подиуми. Разбира се това не е ново откритие, защото преди години този тип чанти беше забелязан пак по подиумите, но просто тогава не можа да навлезе толкова и явно не се възприе достатъчно от дамите.

Има голямо разнообразие от тези дамски чанти, те се различават по форма, големина, цвят, с дръжки или без и така нататък. Всеки дизайнер е измислил нещо, за да бъде оригинален и уникален сам по себе си. Чантите могат да бъдат от малки до големи пазараски чанти, също така могат да бъдат напълно прозрачни или пък с различен цвят, но пак прозрачни. Също така могат да се предлагат прозрачни, но с непрозрачно портмоне вътре. Хубавото на тези чанти е че са напълно изчистени и това ги прави лесни за комбинация с различни тоалети.

Друг е въпроса колко този модел чанта е практичена? Тези чанти показват всичко, което се крие в една дамска чанта, а всички ние знаем, че жените крият всичко в своите чанти и едва ли искат то да бъде на показ пред всеки. Все пак ако решите да носите проразчна чанта и подберете правилно своя модел, вие ще докажете, че сте една смела и открита дама, която няма какво да крие в своята чанта и не се притеснява кой ще я види и кой не. За останалите дами, които не са готови да разкрият своите малки тайни, но все пак искат да са в крак с модата, могат да носят проразчните си чанти за плаж или пък като аксесоар за гримовете и козметичните принадлежности. Всичко е въпрос на вкус и въображение, просто експериментирайте и няма да сгрешите.

Вижте повече дамски чанти тук

prozrachna-chanta

 prozrachna-damska-chanta

About the Author :

Leave a reply