Обувките, с които изглеждаме по-слаби
14.09.2020  //  By:   //  Мода  //  No Comment

1080

Има много видове обувки, обувки с равна подметка, обувки с платформа, обувки с висок ток, обувки на които не можеш да устоиш, обувки, които са неустоими и колкото и да са неудобни се заслужава да изтърпиш мъките. Така е, жените обожоват обувките и тяхните разносвидности, но каквото и да си говорим само едни са тези, които ни правят да изглеждаме по-слаби, а именно обувките с висок и тънък ток.

Този вид обувки не само, че си остава вечната класика, но винаги те прави да изглеждаш по-стройна и елегантна, по-секси и с неустоими глезени. И за това решихме да ви предложим няколко съвета от които може да се възползвате и да не спирате да носите високите си токчета.

Максималната височината на тока, която кара женския края да се чуства добре е 10см.

Когато вашата обувки не е много удобна може да й сложите стелки от гел. Те карат крака да се чувстваа по-стабилен и придават самоувереност на походката ви.

Не е много желателно да се взимат обувки с каишки около глезените, освен ако кракът ни не е много дълъг, защото каишките оптически скъсяват крака.

Ако дължината на тока е повече от 10см и на нас ни е трудно да се справим с ходенето, е добре да заложим на обувки със скрита палтформа в предната част. Така ще изглежда, че сме сложили обувки с безумно висок ток, а всъщност на нас няма да ни е трудно да ходим.

Обувките с отворена пета карат крака да изглежда по-строен и слаб, а фигурата ни става по-елеганта.

Носете обувки с тънки токчете и мъжете ще се обръщат след вас и ще точат лиги!

About the Author :

Leave a reply