Малките трикове, които ни правят по-високи
14.09.2020  //  By:   //  Мода  //  No Comment

img2

Иска ни се да изглеждаме малко по-високи. Това е лесно! С няколко малки трика можем да направим фигурата ни по-дълга, стройна и елегантна. Само трябва да знаем как да съчетаваме правилно дрехите, обувките и аксесоарите си.

Райетата – вертикалните райета определно издължават фигурата и ни правят да изглеждаме по-дълги. Хоризонталните райета и карето са за високите жени. Ако сме по-ниски не е желателно да носим хоризонтални райета, с тях изглеждаме по-ниски и дебели.

Заложете на роклите – те са чудесен избор за лятото и в същото време издължават. Кройките тип „молив” и „русалка” са много подходящи за по-ниските жени. А ако сте по-ниски и в по-закръглени в същото време е по-добре да заложите на късите роклички отколкото на късите панталонки.

Правилните цветове – подборът на цветовете също е много важен, ако се комбинират правилно разлиичните нюанси на един цвят, може да се постигне доста добър ефект за фигурата на дамата. Съчетанието от по-тъмен нюанс в горната част на дрехата към по-светъл надолу прави чудеса с издължаването. Примерно тъмна блуза и светли панталони или дънки. Да не забравим черния цвят, ако заложим на него никога няма да сгрешим, той винаги ви прави да изглеждате по-слаби.

Правината прическа – да, и това е от голямо значение. За по-обли лица са подходящи по-дълги фризури. Конската опашка също съзадава излюзия за удължена визия. Това е ефектен трик, който се постига много лесно и наистина работи.

Високите токчета – колкото и тривиално и изтъркано да звучи, това си е самата истина. Обувките с висок ток издължават крака, правят го да изглежда по слаб и строен и прави осанката ви по-красива. А и все пак високите токчета са много секси, малко неудобни са, но си заслужават жертвата.

Не е нужно всеки ден да висим във фитнеса и да се лишаваме от определена храна. Има си трикове, които помагат да изглеждаме по-добре.

About the Author :

Leave a reply