Кои са обувките възбуждащи силния пол
14.09.2020  //  By:   //  Мода  //  No Comment

highheelsДайте на една жена обувки с висок ток и тя ще покори всеки мъж! Това си е самата истина, няма по-сексапилна обувка от високите. Този тип обувка остава в класациите „старо, но златно”. Обувките на ток издължават тялото и правят кракът да изглежда по-секси, глезените по-тънки, а походкта по-елегантна и женствена. Крещи сексапил отвсякъде. Ако искаме мъжете възбудени да лазят в краката ни, определно едно от нещата, което трябва да сложим са високите обувки.

Червени обувки – всяка жена трябва да има поне един чифт такива обувки. Ако искаме вечерта да е дълга и изпълнена с наслада, определно червният цвят на обувките ще допринесе за това. Червените обувки с ток са си голям фетиш на силния пол.

Лачени обувки – лакът е открояваща се материя, а на черни или червни обувки с висок ток, направо си става убийстена комбинация. Няма нищо по-сексапилно от червени лачени обувки с ток или пък от черни лачени обувки с червна подметка. За лачените обувки и други цветове могат да са добър избор – може да заложите на цикламено, коралово и други.

Острите обувки –истина е, че острите обувки са много по-секси от тези със „заоблени муцунки”. Те са сладки, но не и секси. Ако искаме мъжът да тича след нас определно острите обувки ще ни свършат по-добра работа, разбира се не толкова остри колкото на Аладин.

Ботите – не са много подходящи, по скоро може да заложим на ботушите. По-дълги и прилепнали по крака ботуши на висок ток в съчетание с нещо мини биха изплезили езика на мъжа. С бонус белезници и камшик биха развинтили доста въображението, стига само страстите да не се разгорещат толкова, че съседите да извикат полицията, мислейки си, че в съседния апартамент се извършва нещо противозаконно.

About the Author :

Leave a reply