Как да предпазите скъпите си обувки?
15.09.2020  //  By:   //  Без категория, Мода  //  No Comment

Когато дадем една солидна сума за чифт нови обувки освен да им се наслаждаваме и да ги носим с голямо удоволствие, искаме и да ги предпазим здрави колкото се може по-дълго време. Но много често още с първото обуване може да се случи нещо, като например да стъпим на криво, да заклещим ток някъде или пък да ожулим острия връх. И така новата ни придобивка може да се превърне в история и да си остане само на снимка във facebook. Точно заради това има няколко малки трика, които въобще не са трудни за изпълнение, не отнемат много време и ние сега ще ви ги представим.damski obuvki kapere

  1. Трябва да използвате допълнителни капачки за токчетата и допълнителни подметки. Голяма част от скъпите обувки имат подметка изработена от естествена кожа. Тя е много тънък слой и много бързо изтънява и се износва, за това може много бързо да съсипете новите си обувки. В такива ситуации е най-добре предварително да сложите тънък слой каучук. Има голямо разнообразие в цветовете, за това може да изберете точния според цвета на обувките си, има даже и червен.
  2. Трябва да следите състоянието на кожата.kapere obuvki

Сигурно ви се е случвало да се напука кожата на любимите ви обувките. Това се случва, защото кожата се нуждае от влага, обувките трябва да бъдат хидратирани. Това се случва със специален вазелин за кожа. Първо почиствате хубаво обувките с гъбичка, след това нанасяте вазелина, изчаквате да попие и избърсвате със суха кърпа.

  1. Съхранението на обувките е от голямо значение.shoes kapere

Много често от неправилно съхранение обувките се надраскват, напукват, замърсяват и други. Хубаво е да запазвате кутията с която са били закупени обувките и да ги съхранявате в нея. Едно от най-лошите неща е да захвърлите обувките си една върху друга, те трябва да „дишат”, да имат достатъчно пространство и да не са изложени на пряка слънчева светлина.

About the Author :

Leave a reply