Как да изглеждаме по-високи?
14.09.2020  //  By:   //  Мода  //  No Comment

Elie-Tahari-Spring-Summer-2011-

Почти всяка една жена си мечтае да е по-висока. Как може да постигнем този ефект без пластични операции и други хирургически намеси. Лесно е! Трябва само да спазваме някои правила, които специалисти ни предоставиха и ние решихме да ги споделим с вас.

Първото и най-важно правило е сотйката – добре трябва да се поработи над това. Изправената стойка на човека не е важна само за това, че ще изглеждаме по-високи, а и за нашето здраве. Ако поработим над това да не ходим прегърбени ще имаме много не само физически, а и психически ползи. Гърбът трябва винаги да е изправен, представяйте си, че носите книга на главата си и се стремите тя да не падна от там.

Райтата – говорим за вертикалните, те издължават фигурата и я правят по-стройна. Карираните десени и хоризонтланите линии, те оптически скъсяват тялото и ни карат да изглеждаме още по-ниски. За дамите, които нямат проблем с височината спокойно могат да носят всякакъв вид десен.

Роклите – те са за предпочитане пред късите панталонки. За това ако краката не са силната ви страна и са късички и леко закръглени по-добре е да ги прикриете с рокля.

Цветовете – и те имат голямо значение. Както всички знаем, черното е най-добрия приятел. Той е цвета, който те прави по-слаб и по-дълъг, за това когато и да си купим черна дреха няма сбъркаме. Друг вариант за оптично издължаване на фигурата е игра с нюансите на цветовете. Обличате тъмна блуза нагоре и свтли дънки примерно надолу.

Обувките с висок ток – това не знаем дали въобще трябва да го споменаваме, защото едва ли има жена, която да не знае за тази хитринка. Токчета издължават фигурата, правят ни по-стройни , секси и елегантни.

Прическата – също оказва взлиание, например ако вържем косата си на конска опашка определено ще има ефект върху височината ни. Тази така проста прическа върши чудеса.

About the Author :

Leave a reply