Какви тайни разкриват любимите ни обувки за нас
14.09.2020  //  By:   //  Мода  //  No Comment

a_3x-horizontal-2

Лудостта и манията по обувките. Няма жена , която да не е поне малко манияк на тема обувки. Единствена им конкуренция са шоколада и диамантите. Какво ли биха казали за нас обвувките ако можеха да говорят?

Ние може да се опитаме да разберем, започвайки с…

  • Обувки висок ток – Ако сте любителки на този вид обувка определено ще имате проблеми с гърба и ходила след години. Несравнимо те са най-секси обувките, но си носят своя риск. И да си доийдем на думата – какво разкриват за нас този вид обувки? Опредлено жените носещи такъв тип обувки са самоуверени, със високо самочуствие за себе си, сексапилни и импулсивни. Те обичат да са център на вниманието и не се изморяват да размахват своя сексапил навсякъде. Друг е въпроса какво могат да си помислят останалите хора за тях, а именно това, че са разглезени и повърхностни или така наречените „кифли”. „Спокойно момичете! Знаем, че вие имате собствен начин да се справите с това!”
  • Равни обувки – или обувките тип „барелина” са много удобни и практични. Ами горе долу това си и ти самата, обичаш удобството, практична си. Хората те мислят за любезна и отзивчива. Не обичаш големите промени, сигурността е на първо място. „Здраво стъпила си на земята” с тези обувки. В мъжките очи си нежна, добра и скромна жена. Носенето на такъв вид обувки символизира любовта ти към пазаруването. Обичаш да обновяваш постоянно гаредероба си.
  • Кецовете – обичаш да носиш кецове независомо къде и с кого си. Това не те прави по-малко жена, напротив. Жените обичащи този тип обувки са емоционални, диви, не се притесняват за щяло и нещяло. Примерно каква рокля да си сложат довечера и с какви обувки и чанта да я съчетаят, те се наслаждават на моменти и не робуват на вещите си.

Обличайите и обувайте каквто ви харесва и ви прави щастливи, наслаждавайте се на моменти и миговете в живота си, защото живеем един живот.

About the Author :

Leave a reply