Каква е идеалната визия за лятото?
15.09.2020  //  By:   //  Без категория, Мода  //  No Comment

drehi-online-2014-tendenciiАко потърсите отговор на този въпрос в интернет, там със сигурност ще откриете много и противоречиви твърдения. Според тях, тя е оригиналната, екстравагантна или дръзка визия, идваща от Рим, Париж или Лондон. Според други твърдения е романтичната,  мечтателска, жизнеутвърждаваща Винтидж визия, устояла през десетилетията. Дрехите и обувките не само ни предпазват, от студа, дъжда, снега и атмосферните влияния. Те са и отражение на епохата и социално-икономическите условия. Индивидуалния ни избор изразява ценностите, философията и мирогледа ни.

drehi-online-2014Опитайте си да си припомните с кои дрехи и обувки сте имали късмет, повече шанс или успех. С какви модели сте получавали повече похвали и с какви хората са се обръщали след вас с усмивка. Някои от тях са отивали просто на тена ви, други на професията, гардероба, характера, темперамента, ръста, пропорциите и формата на тялото ви. Най-модерните дрехи и обувки са вълшебно пътешествие в света на красотата. Позволени са всички средства – от интуиция до консултация със стилист. Накрая осреднете всички възможности, обобщете фактите и пред вас ще застанат вашите идеални обувки.

Професионалните модни консултанти съветват да не се опитвате да бягате от свободата си като се стараете да бъдете модерни. Заложете на оригиналните дрехи и обувки. Колкото по-оригинален е моделът, толкова по-уникални са тоалетът и аксесоарите и по-ограничен е тиражът им. Няма по-катастрофално чувство от това да излезете и да срещнете някой, облечен като вас, още повече, ако е с по-нисък социален статус. Оригиналната визия носи собствена автентичност и индивидуалност, прави силно впечатление и се запечатва за дълго в подсъзнанието на околните.  Ето и няколко от посланията, които носят дизайнерските тоалети, драстично отличаващи се от ежедневните, еднообразни, така наречени „модерни дрехи“.

drehi-online-evtiniГениалността е в простотата. Изчистените, семпли и делови тоалети са със сложен еклектичен смисъл. Лаконичност, минимализъм, простота… Винаги гарантират успех, защото създаването на изчистен образ е изключително трудно. В елементарните композиции е имплициран скрит смисъл, който наблюдателя има за задача да отгатне. Изчистените обувки са със сложно дизайнерско послание. Такива дрехи изглеждат сладко и неустоимо, и са подходящи за ниски, спортно-елегантни обувки. Комфортни са и с тях със сигурност изглеждате безупречно.

Елегантния костюм от две части с късо сако и удължена долната част с висока талия, съчетан с високи обувки с остър връх се завръщат, за всеобща изненада  и претендират за челна позиция. Всяка жена иска да бъде едновременно възприемана като еманципирана и сексапилна, а те много отдавна са станали класически.

Виж повече на: http://e-alexandra.com/

About the Author :

Leave a reply