Дрехите, които карат мъжете да полудяват
14.09.2020  //  By:   //  Мода  //  No Comment

girl02

След много допитвания и изследвания се доказа, че едно от нещата, на кото мъжете най-много обръщат внимание във външния вид на дамата са дрехите. Така е момичета! Освен нежния грим, добре поддържания маникьор и прическата, подбора на дрехите също е много важен. Според проучвания само около 35% от жените се обличат по собсвен стил и усещане, другите 65% избират дрехи, които се харесват и правят впечетление на противоположния пол.

Мъжете не разбират много от мода, нямат много добро компетентно мнение за съчетние на цветове и аксесоари, но пък много добре преценяват кога една жена изглежда добре и кога не. И ако си мислите, че минижупи и много големи деколтета радват мъжкото око, жестоко се лъжете. Да, деколте трябва да има, определено гърдите са една от най-сексапилните форми в женското тяло, но не и ако са отвън преди някой да се е постарал да постигне този резултат. Същото се отнася и за минижупа, прекалено късите поли не са красиви, нека оставим мъжете да пофантазират малко все пак. Прекалено оскъдното облекло не е за през деня, то е за други поводи, предхождащи някакви интимни взаимоотношения. В ежедневието е по-добре да сме загадъчние, може да покажем досатъчно от себе си, но не и всичко.

Доказано е, че мъжете си падат по малка къса черна рокля съчетана с обувки на висок ток. Това е подходящо облекло за първа среща. Опрелено ще развинтите въображението му и ще го остави да побудува през нощта, мислейки си за тази черна рокля, или за липсата й.

За сметка на сеексапилните високи токчета, обувките на платформа въобще не се харесват от мъжете, напротив те ги мислят за анти секски.

Очудващо, но факт е, че мъжете си падат по дами в по-спортни облекла. Мачовците сташно си падат по мацки с тесни дънки и тясна блузка, подчертаващи формите им.

Това разкриха мъжете за женските дрехи, сега само остава да се възползваме от това наше знание и да се облечиме така както те ни харесват.

About the Author :

Leave a reply