Петте модни заповеди
14.09.2020  //  By:   //  Мода  //  No Comment

slider2

Преди по-малко от месец приключи седмицата на модата в Париж, а през изминалия месец се състоя това събитие в Ню Ѝорк, Милано и Лондон. Сега вече имаме актуална информажция за модните тенденции през пролетта и зимата за настоящата 2014 година и бързаме да ви предоставим тази информация и на вас.

Няма да можем да разкажем всичко с една малка статия, но ще се опитаме да го направим максимално сбито и изчерпателно чрез 5 от най-важните тенденции.

  1. Кралско синьо – това ще бъде цветът хит за студентите дни в края на годината. Няма значение дали ще е някое сако или палто, или пък някоя стилна блуза, този цвят ще е хит за студените дни. В Лондон са наблегнали и на земните цветове, кафяво, тъмните нюанси на червеното, но тези цветове може допълнитлено да ни депресират, за това заложете на кралското синьо.
  2. Страстното червено – е другия актуален цвят за есента, който е по-приветлив и не толкова подтискащ като кафеникавите тоневе за есента. В Милано са наблегнали на този нюанс.
  3. Цвят злато – много метали бяха модерни през последните години, но през тази на мода отново си идва златото, то ще е тотален хит през есента. Може да се носи както за по особени събития, така и за самото ежедневие. А ако на някои дами от вас не ви се нрави да блещукате с този метал, носете дрехи с такива нюанси на жълтото.
  4. Принтовете – одавна те са актуални, тенденциите говорят, ше ще продължат и да бъдат. Актуалното ще бъде съчетанието между рокли, поли, блузи, обувки палта с общи нюанси на някой цвят и принтове.
  5. Високата талия – и през тази година тя ще си остане абсолютния хит, тънко коланче на панталон с висока талия или пък пола ще подчертае чудесно извивките на тялото ви.

Това са актуални модни тенденции, сега остава само да се възползвате и да ги приложите.

About the Author :

Leave a reply