Какво е модерно през лято 2014?
15.09.2020  //  By:   //  Без категория, Мода  //  No Comment

moda-drehi-online-kapereМодните тенденции се менят с всеки нов сезон. Това лято също. Модните тенденции отговарят на вкуса и стила на всекиго, а ако дрехите които са хит за сезона не ви се нравят, винаги можете да предпочетете да бъдете себе си. Модата по презумпция е отражение на социално-икономическите събития и динамика в обществото на една епоха. Всяко десетилетие има своя дух и заряд. Без значение дали ви допадат модните новости или сте си изградили свой личен и неподправен стил, ще ви споделим някои модни тенденции, от които бихте могли да се инспирирате за това лято.

През лятото винаги си донасяме положителни емоции и весело настроение със забавни и ярки цветове като червено, жълто, мандарина, розово и тюркоаз. Забавлявайте се докато ескспериментирате със съчетания на пъстри няанси. Ако изсползвате един или няколко такива цвята е добре да имате един неутрален цвят за основа – деним, телесен, бял или черен.

Тази година се завръщат животинските принтове и покоряват световните модни сцени. Змийската и леопардовата кожа са особено актуални, но и зебра, тъгър, пантера, крокодил и останалите принтове също не отстъпват. Внимавайте в съчетанията, шарките имат свойството да се изключват една друга като се съчетават погрешно.

Сафари облеклата са също много актуални. Шапки, шалове, летни боти и ботуши от естествени, дишащи материи като вълна, лен и памук са особено изкушаващи.

lyato-drehi-kapere-Спортния силует също е доста разчупен това лято. Спортните екипи са със златисти и ярки лога, преобладават неустоимите нюанси на розовия цвят от опушено розово до ярка циклама. От нюансите на праскова, малина, ягода и череша до диня.

Друга, по-делова модна линия печели овациите за по-неформални срещи. Можете да направите лятната си визия зашеметяваща с различни актуални принтове. Без значение дали ще заложите на графични или ярки флорални принтове те са едни от най-силните модни тенденции за сезона. Ако пастеленото розово не ви допада, то можете да изберете нещо в бледо коралово или ментово. Неоновите тонове също ще ви направят де изглеждате зашеметяваща. Тези багри често идват и си отиват от модната сцена, а разковничето е да се носят умерено. Изберете дрехи с неонов цип или детайл, неонов аксесоар или бижу. Не съчетавайте няколко неонови цвята едновремено.

drehi-online-kapere-fashion-bylgaria

kapere-online-damski-bluzi

About the Author :

Leave a reply