Кои са цветовете на пролетта
19.09.2020  //  By:   //  Без категория  //  No Comment

Нищо, че навън е мрачно и студено. Това изобщо не ни пречи да си помечтаем за топлите пролетни дни, които всички очакваме с голямо нетърпение. От международния институт  на цветовете Пантон ни изненадаха приятно, като ни дадоха подробен доклад за актуалните преобладащи цветове през пролетта тази година.

prolet drehi copy copy

През идващия сезон неоновите и ярки цветове ще отстъпят мястото си на пастелните нежни нюанси, които за разлика от предишните изобщо не дразнят окото. Цветовата палитра създава един изключителен синхрон между водните и земните цветове, като се движи от студени към топли нюанси. Дизайнерите са вдъхновени от тропическите гледки  и мечтаните магически дестинации.

Най- актуални ще бъдат бледозеленият, който изглежда много лек и прозрачен; морско синьо, който придава чувство на безгрижност и забавление; бледо сиво, който е класически и винаги актуален; популярният вече цвят марсала- който придава чувство на топлина; бледо жълтият цвят, който ободрява и релаксира и всички бледи нюанси на розовото, оранжевото, синьото и зеленото.kapere2 copy copy

About the Author :

Leave a reply