Пет съвета как да бъдете неустоими през лятото
15.09.2020  //  By:   //  Без категория, Мода  //  No Comment

kapere-online-damski-bluzi1. Перфектната устни или устни тип „Скарлет Йохансон“. През деня е добре да носите прасковено розово червило с лек глос. Бъдете умерени и винаги акцентирайте само на едно нещо в грима. Ако вложите повече в сенките, целия останал грим нека бъде оптимално дискретен. Забравете за увеличаващия устните молив. Той беше на мода 90-те. Блестящите и пищни устни могат да се изтрият с една чаша кафе. По обилното червило и по-ярките и наситени цветове оставете за вечерта.

Знаете ли, че на моделите не им е разрешено да боядисват косите си. Това е добра идея, още повече ако наистина нямате нужда да скривате бели коси.

2. Тази година всички модни познавачи споделят, че би било добре да включите червен детайл. Независимо дали сте облечени в черно, бяло, сиво или зелено, можете да съчетаете с червени обувки, червено портмоне или червено червило, за гарантиран сексапил. Извън контекста на вашата лятна визия червени обеци, шал или колан могат да направят чудеса.

girl3. Сменете вида на бельото. През лятото дрехите не понасят излишни очертания. Запасете се с ново бельо. Имайте предвид, че дори и в момента да нямате партньор, през лятото много хора , освен вас ще се случва да видят част от бельото ви. За това си подарете привлекателни дантелени, ликрени или копринени бикини, прашки и сутиени.

4. Общувайте с очи. Контактът с очи увеличава шансовете ви да свалите някой мъж. Можете да го гледате директно докато говорите 75%. А дори когато сте в ролята на слушател го гледайте в очите 95%. Контролирайте езика на тялото. Мълчанието също е вид комуникация… Не забравяйте да се усмихвате!

5. Подчертайте силните страни. Използвайте стратегии, превърнете всеки дефект в 4anta-s-dylga-dryjka-kapereефект, използвайте ресурсите, а слабите страни ги загатнете и ги оставете на въображението. Ако ръстът ви е нисичък, вместо къси панталонки си сложете подходяща рокля или костюм с вертикално райе. Ако имате излишни килца, изберете нещо с деколте или голо рамо. Внимавайте все пак да сте сексапилна, а не отчаяна. В момента всички панталони са тип клин. По-едрите в бедрата дами да не робуват на модата, а да се придържат към по-правата кройка. Всички недостатъци могат да се ретушират с добре изправената стойка. Средно високите обувки карат тялото да стои по-изправено. Не е нужно да са с токчета. 2014г. абсолютен хит са обувките с платформа.

 

About the Author :

Leave a reply