7 съвета за това, какво ще е на мода през лятото
15.09.2020  //  By:   //  Без категория, Мода  //  No Comment

damski-chanti-drehi-kapere-232Направихме за вас проучване какво ще бъде на мода това лято. Можете да оставите някои от миналогодишните си дрехи, да си купите някои нови, с които да ги съчетавате, а някои просто да ги преработите.

1. На мода са прокъсаните дънкови облекла. Добре е да изберете един или няколко чифта стари дънки, да ги протриете и поскъсате на места. Това лято ще са на мода джинси с големи лога и кръпки, разнищени дънкови якета, артистично накъсани дънкови рокли, гащиризони и поли, чанти от блестящ деним, дънкови обувки, боти и ботуши.
2. Черно и бяло са следващия модерен аутфит. Тази комбинация освен, че е класическа и ви гарантира винаги стил и елегантност. Този тренд можете да вложите в контрастен спортен костюм, прозрачна блуза в черно с черно бяла пола или панталон, или да комбинирате черен кариран сукман с дантелена блузка.
3. Спортния силует е ултрамодерен. Дизайнерите са добавили това лято доза блясък и в комбинация с по-лъскавата версия на конвенционалния спортен сет можете да заложите на летни боти без пръсти или ниски обувки
4. Легендарния тренд рок отново се връща в играта това лято с много елегантност и стил. Тесни панталони с широки ризи oversized, сексапилни изрязани рокли с метални орнаменти, вталени и скъсени якета с големи и вдигнати яки и разкроени поли, атрактивни сандали с платформа с каишки и токи, широки колани с капси и ефектни метални украшения.
5. Металното с всяка изминала година все по-устойчиво се затвърждава на модната сцена. Това лято освен метално, златно и сребърно, дизайнерите показват и облекла с холограмен ефект, бронзово и дори ръждиво. Вече можете да си закупите летни тоалети в свежи, светли цветове и рокли с джемпъри от брокат.
6. Ако за вас комфорта не е водещ и копнеете по по-женствена визия, изберете прозрачно. Не е задължително всичко части да се подчертават, а само онези, които желаете. Можете да придадете например прозрачен ефект без да показвате в действителност части от тялото с подплата в телесен цвят
7. И накрая, но не на последно място, Винтидж стила е решението за тези от вас, които си падат по романтиката и ретро модата. Съчетайте облекла в стил Miu Miu в живописна палитра от 60-те и 70-те, в жизнерадостния стил на 80-те или в лъскава парти визия от 90-те.

 

drehi-online-evtini

lyato-moda-drehi-obuvki-damski-chanti

drehi-obuvki-damski-chanti-3232

About the Author :

Leave a reply