Петте вида чанти, които всяка една жена трябва да притежава
15.09.2020  //  By:   //  Без категория, Мода  //  No Comment

Обичате чанти? Коя ли жена не ги обича, това е втория аксесоар след обувките, без който една жена не може да съществува. Повечето дами са почитателки на големите чанти, това е така, защото има безброй много неща, които иска да побере в нея. Все пак всеки знае, че в чантата на една дама е скрит целия й свят. Големи или малки, с дръжки или без, от плат или кожа, няма значение, важното е всяка жена да може да съчетава обувките и тоалета си със съответната чанта.  Макар, че в последно време смесването на материи и цветове е станало много актуално и вече не е задължително да си взимате определена чанта, която ще отива на обувките ви, а може да си вземете коя и да е чанта, която ви харесва и мислите, че ще я носите. Сега ще ви представим няколко видове чанти, които задължително трябва да притежавате.

chnta-tip-plikНа първо място е вечерният клъч, това е чантичката, която всяка дама трябва да притежава. Тя е малка и практична и има много големи разновидности, не е задължително да подхожда точно на обувките или облеклото, защото тя самата е акцент.

„Бизнес” чантата – това е чантата с която ходите на работа. Таз чанта трябва да бъде в неутрлни или тъмни цветова, да е голяма, но не много, да е дръжки в горната си част (ще е удобна за носене) и ако сте от бизнес дамите, които носят документи, тефтери, таблети и така нататък е добре чаната да бъде с добре подредени разделения, за да можете лесно да откривате нещата си.

4anta-s-dylga-dryjka-kapereЧанта с дълга дръжка – този тип чанти са много модерни и удобни, защото може да я носите както през рамо, така и увиснала на рамото, и в двата случая ръцете ви ще бъдат свободни. Този тип чанта не е претенцозен откъм строго определени цветове и големина, за това може да си вземете каквито искате.

Чанта тип „торба” – това е любимата чанта на всички дами, защото в нея може да поберете всичко. Тя може да бъде от кожа или от плат и в различни цветове, по-голяма е от „бизнес” чантата. Подходяща е за ежедневието и за шопинг разбира се, пасва си с почти всичко и е изключително удобна.

Чанта тип „плик” – само име подсказва как изглежда този тип чанта, те приличат на пощенски плик, но са малко по-големи размери. Може да ги намерите в различни размери, цветове, с дълги дръжки, с къси или бездръжки. Подходящи са както за официални случаи, така и за ежедневието.

klych-chanta-kapere

chanta-torba-kapere

biznes-daska-chanta

About the Author :

Leave a reply