Как да не личат недостатъците ни?
15.09.2020  //  By:   //  Мода  //  No Comment

drehi-online-kapere-namalenie

Има дрехи, с които изглеждате по-ниска, по-висока, по–стройна или по-пълна. Съществуват и дрехи, които никога не бива да носите. Как да скрием несъвършенствата на тялото си? Колкото и да се опитваме постоянно да сме в добра форма – стегнати и стройни, това е невъзможно. Освен това природата не е еднакв

Ако сте прекалено слаба, не носете тесни дрехи. Можете да носите обаче свободни дрехи със светъл цвят, хоризонтални райета, едри щапми и карета. Ако все пак шията ви продължава да стърчи, носете вдигната яка на ризата, сакото или якето или не си връзвайте косата. Ако краката са твърде дълги, носете обувки с широка каишка – това оптически намалява крака.о щедра към всички, а и времето не прощава. Много е важно как да прикрием тези наши недостатъци и ако е възможно да превърнем дефектите в ефекти.

Ако ви притеснява широк ханш, избягвайте стеснените в бедрата, набрани поли. За да компенсирате широкия ханш дайте ширина в друга зона от тялото. Можете да носите и голяма дамска чанта. Сако с подплънки или голяма яка. Избягвайте панталонът тип клин. Също така можете да използвате и цветови трикове. Носете в горната част бяло, свети и топли цветове, които дават обем, а в долната си част – черно, тъмни или студени. В момента са много модерни дългите асиметрични туники и рокли с набрани детайли. Една такава дреха и висок ток, било то и на платформа могат да завършат визията ви.

Ако не се чувствате добре, защото имате коремче, то носете нещо ефектно, което да привлича вниманието върху себе си. Никога не носете дрехи, които да подчертават талията ви, и не носете много тесни къси  поли с увиснали колани с ниска талия. Кройките да са с вертикални линии, кройката да е трапецовидна, с едноредово закопчаване и външни шевове.

drehi-online-kapere-razprodajbaЛятото приближава, слънцето, морето и топлината се задават, а с тях и вие ще трябва да се поразсъблечете. Вземете нещата в свои ръце. Карайте колело, плувайте, бягайте, разхождайте се повече, приемайте повече плодове и пийте повече вода.

 

 

 

 

 

kapere-online-damski-bluzi

 

About the Author :

Leave a reply