Как да намериш точно твоето бижу?
19.09.2020  //  By:   //  Без категория  //  No Comment

Това определено е добър въпрос при избора на бижу както за нас, така и за познат. Но от какво трябва да започнем, за да сме сигурни, че сме направили правилният избор? Ето няколко точки с насоки към какво да гледате и какво да осмисляте като качество.

 

1.            Стил на обличане. Ако носите всеки ден костюм, вие сте бизнес мен/дама, няма да ви отиват обеци тип „най-щурите ми мигове“, а ще трябва да измислите нещо стилно. Ако сте с подбрано облекло за работа, тогава по-прибраните бижута са за вас. На никой не му харесва да вижда служители, окичени целите в злато или накити. Според това как се обличате, трябва да подбирате и бижутата си. Но една стилна кожена мъжка гривна или друг тип модел, изработен от стомана или пък силикон в черен цвят е винаги актуална и на мода. При мъжете гривните са универсални бижута, които могат да се носят, както с по-официално облекло, така и в ежедневието.

2.            Работно място. Ако работите в месарницата, едва ли, ще искате огромни гривни, защото вероятността да ги клъцнете се повишава. На подобни места е добре да ограничите дрънкулките по вас максимално.

3.            Характер. За този аспект от човека, другите рядко се сещат. Ако сте някой веселяк, пеещ човек и не мислите на никой злото, то бижутата от подръчни материали или комбинация от няколко материала са избора за вас. Ако пък сте висшестоящ, тогава трябва да всявате респект в другите и ще се налага да носите изтънчени бижута.biju

4.            Натуралните ви цветове. Колкото и странно и шантаво да ви се струва, цвета на косата, очите също играе важна роля. Изключително ефектно е, когато някоя дама успее да съчетае пръстените си в нюанса на косата или очите. Определено е силно мъжко оръжие.

5.            Начин на живот. Ако сте алпинист, едва ли ви трябват метални или стъклени украшения. Повече ще наблегнете на кожените с различни камъчета и мъниста по тях. Ако сте скиор, дори можете да не носите, за по-голяма аеродинамичност. Химиците май избягват да носят бижута, за да не се смесят различните съставки и да се получи някое „недоразумение“.

Преди да закупите бижу за някой човек обаче, е добре да се подготвите. Да го опознаете по-добре, да видите навиците му, какво харесва, кое харесва. Най-лесния начин да разберете какво би му се харесало, е да го заведете в бижутерията и да гледате какво заглежда той. Или небрежно да му покажете някой сайт за бижута в мрежата, като например TvoetoBiju.com. Там ще намерите разнообразни бижута, подбрани в категории и е много вероятно вашият човек директно да си каже какво му харесва и какво не. Макар това да е вид измама, много по-добре е да го излъжете и да знаете после, че сте направили правилният избор, вместо да грабнете първото ви харесало нещо и да се чудите на него/нея дали ще му хареса. Внимавайте и какво има в кутията с бижута. Там може да се разкрият много отговори. Ами ако е за тъщата? Знаете ли какво може да са последиците след несполучлив подарък при тях?

About the Author :

Leave a reply