Еволюция в мъжка модна
15.09.2020  //  By:   //  Без категория, Мода  //  No Comment

drehi-myjkiОпаковката не винаги е показателна за съдържанието, но неоспоримо е много важен фактор. Мъжете рядко обръщат внимание на външният си вид , за разлика от нежният пол. Все пак първото впечатление е важно. Добре съчетаната дреха и изкусно подбраните аксесoари към нея говорят не само за характера на човека, но и за неговата същност, настроение и духовитост. Силният пол предпочита не ангажиращите дрехи и монотонни цветове. Но кой не иска да събира погледи… Това лято дава възможност на въображението, както в ежедневието, така и в офис средите. Да си го кажем… това е малка еволюция в мъжката мода. Може да се съчетава щурото с модерното и обратно. Вратовръзката, о да! Шанс за близост с половинката. Тя може да бъде класическа или пък фишу.

Ризата, добре подбрана в подходящият цвят, подчертава осанката. Мъжете носещи ризи са едно малко изкушение за дамите. Те са секси джентълмени, който знаят какво искат и как да го постигнат. А посоката на ръкавелите на ризата показват вниманието към детайла на притежателя им. Ако ръкавите са пуснати и закопчани говорят за мачо със силен характер, но пък ако са запретнати до лакътя това е сигурен показател за ведра и артистична натура. Е до тук подбрахме почти идеалната визия, но какво ще кажем за бельото. Толкова малък на пръв поглед и не важен елемент от визията, но вълнуващ за дамите. Тук можем да поспорим между секси и злекси … Прилепналият боксер е безспорно секси , подчертаващ формите привличащи писаните. Отпуснатите боксерки и слипове определено са злекси. Затова отиват в боклука. Опс , мили момчета за малко да ви оставим само по боксер, не че е лошо, но едва ли ще се приеме радушно от всички.

drehi-moda-myjka-kapereРизките както и тениските във всички цветове на дъгата,могат да се съчетаят както с дънки така и с хубав панталон, зависи от повода. Дамите тук са единодушни дънките трябва да са прилепнали по дупето, билото скъсани, с кръпки или пък обикновени. Тези с провиснала задница , тип (направих беля) не са пленяващи за сърцата им.

 

 

 

drehi-myjki-belio-2

Панталонът може да е прав или пък с ръб, но материята трябва да е хубава и дишаща. Нека да обърнем и малко внимание на аксесуарите. Часовниците са класика в жанра. За предпочитане съобразен с цвета на обувките. Броениците, както и ненатрапчивите синджирчета са добро решение

About the Author :

Leave a reply