Как да комбинирате дрехи и бижута

Когато става въпрос за комбиниране на дрехи и бижута, има няколко основни неща, които трябва и не трябва да правите, които трябва да запомните. За да постигнете най-красивия вид, трябва да съчетаете допълващи се цветове. След това изберете удивително бижу. И накрая, не забравяйте да не прекалявате с аксесоарите!

 

Какво трябва и какво не трябва да се прави при съчетаването на бижута с тоалети

 

Има много начини да съчетаете бижутата с тоалета си. Ключът е да се уверите, че вашите бижута са пропорционални на вашето облекло, но не прекалено, така че да изпъкват или да са твърде малки. Носенето на твърде много може да разсейва и да отнеме красотата на облеклото, но носенето на правилното количество бижута може да ви помогне да го направите по-интересно. Например, ако носите семпла, елегантна рокля, можете да запазите колиетата си малки, но да добавите многослойна гривна, или масивен сребърен пръстен за да добавите малко интерес.

 

Има много различни видове бижута и можете да ги използвате, за да изразите своята индивидуалност. Различните видове бижута могат да изобразят различни чувства и емоции и дори вашата професия. Това прави вашите бижута важна част от вашия външен вид. Но ако се опитвате да направите изявление, бижутата трябва да бъдат внимателно съчетани с останалата част от облеклото ви.

 

Допълващите се цветове създават най-красивия вид

 

Ако се чудите кои цветови комбинации да носите, когато смесвате гардероба си, помислете за използването на допълващи се цветове. Това са цветовете. които се намират са противоположни на цветното колело и взаимно допълват нюансите си. Носенето на два допълващи се цвята може да ги направи да изглеждат по-жизнени.

 

Допълващите се цветове са най-впечатляващи, когато се смесят заедно и създават най-добър контраст. Например, ако носите тъмносиня рокля, бижутата в златни тонове ще изглеждат невероятно. По същия начин, ако носите зелена рокля, скъпоценен камък като рубин или шпинел ще изглежда страхотно. Зеленото и розовото изглеждат добре заедно, но може да е трудно да ги съчетаете.

 

Ако искате да създадете най-вълнуващия външен вид, когато носите дрехи и бижута, помислете за съчетаване на допълващи се цветове. Допълващите се цветове създават най-вълнуващата и запомняща се визия при носене на дрехи и бижута. Тази техника е лесна за овладяване и ви помага да създавате ансамбли от дрехи, които привличат вниманието и се запомнят.

Избор на впечатляващо бижу

 

Има много стилове бижута и изборът на правилното, което да носите с тоалета си, може да добави малко блясък към вашия тоалет. Някои бижута са просто за декорация, докато други имат символично значение. Ако искате да носите дръзка изящна огърлица, може да искате да я съчетаете със семпъл тоалет и лек грим. Като алтернатива, може да искате да станете по-смели, като съчетаете вашето смело колие с масивна гривна или огърлица.

 

Независимо дали носите официална рокля или по-небрежна визия, изборът на ефектно бижу е важен за вашия външен вид. Например, ако деколтето ви е асиметрично, може да изберете по-късо колие. Изборът на правилната дължина е важен, тъй като може да повлияе на целия външен вид. Перлената огърлица е елегантен вариант и обикновено е с дължина от 35-40 см. Можете също така да комбинирате ефектна гривна с висящи обеци.

 

Цветът на дрехите ви също може да повлияе на вида бижута, които избирате. Например, кораловите огърлици ще допълнят коралов топ, докато тюркоазените огърлици и обеци с опал ще допълнят облекло с морска тематика. Имайте предвид, че цветът на бижутата ви трябва да се съчетава с облеклото и тена на кожата ви. В противен случай облеклото ви ще изглежда неприятно и натруфено.

 

Избягване на твърде много аксесоари

 

Когато носите бижута и дрехи, най-добре е да не прекалявате. Твърде многото бижута може да бъде твърде завладяващо и може да направи облеклото да изглежда претрупано. Вместо това се фокусирайте върху една или две фокусни точки на облекло. По този начин можете да носите смели колиета или гривни, но все пак да запазите облеклото си просто.