❄️ Зaпочни новата година бляскаво с нещо ново! ❄️

Обувки оксфордки

Какви обувки да изберете за всеки ден? Следвайки горещите тенденции, предлагаме да обърнете внимание на модерните и удобни обувки стил оксфорд. Съвременните и функционални обувки оксфорд са наситени, ярки и забележими, но в същото време доста универсални. Разбира се, модерните обувки оксфорд дамски не могат да се носят с палто с косъм или костюм, но те ще се впишат в офис дрескода и бизнес ежедневните тоалети.

Безусловните тенденции за бизнес ежедневието се свеждат до едно: ако не изберете класически чифт мокасини, то може да заложите на обувки модел оксфорд (ако не държите да ходите с токчета през цялото време). Този модел перфектно ще допълни огромен костюм, многопластов тоалет и ежедневен градски облик.

 

Полуформалният бизнес стил все повече се свежда до костюми, носещи нотки на мъжкия стил. Може да носите костюми в стил „bisnes casual“ в офиса от 9 до 5.

 

Изберете строг принт, например райе, каре или полка точки. Като след това добавите женственост под формата на ярки нюанси. Можете да завършите визията си, като съчетаете обикновена тениска или ежедневна риза, слим панталон или молив пола и добре скроено сако. Може да носите такъв тоалет с или без колан. Ако се наложи да отидете на ресторант след работния ден, оставете само сакото си и добавете големи бижута и сочно червило в наситен плодов цвят.

 

Ако имате много планове за деня, тогава е по-добре да изберете обувки тип оксфорд - по-удобно е да се движите в тях! Вдъхновени от естествената си елегантност и комфорт, дизайнерите комбинират

 

Съвременната мода в стил „стрийт шик“ се основава на експериментирането с контрасти, така че не се страхувайте да завършите елегантните си обувки дамски с дънки, раница и ярък макси колан. Не забравяйте, че цветните акценти създават въздействие и индивидуалност на всеки тоалет, така че залагайте в полза на аксесоарите с наситени и забележими нюанси.