Цветни обувки

Въпросът може би за много момичета и момчета е на дали да си купят цветни обувки, а с какви дрехи да ги съчетаят. Все пак пазарът предлага огромен брой цветни обувки в най-различни съчетания на цветовете, които трябва да са водещи при съчетанието. Може да срещнете конгифурации от два, три, четиро дори до пет цвят в една обувка. Затова въпросът за съчетанието става все по-належащ.

 

Да, съчетаването на цветни обувки с вашето облекло наистина изисква малко повече мисъл и усилия, отколкото просто да обуете универсален чифт черни обувки. Ярките цветни обувки обаче могат да съчетаят със съвсем нормално облекло и да го направят специално, с вашата нотка индивидуалност. Независимо дали предпочитате да добавите семпъл цвят към иначе неутрален тоалет или да направите вече смелия тоалет още по-смел, има стайинг съвети, които ще ви помогнат в тази посока.  

 

Съчетаването на ярки обувки с дънки или неутрални цветове (като черно, бяло и бежово) е най-лесният начин да добавите нотка цвят към облеклото си. Панталони в такива цветове носят добре ярки обувки, без да претоварват външния ви вид. Този метод трябва да работи с почти всеки ярък цвят и важи за всички дънкови облекла - рокли, поли и дори гащеризони.

 

Цветните обувки обикновено имат един преобладаващ цвят, точно него можете да го свържете с цвят от облеклото, особено от горнището. Дори обувките да имат няколко преливащи цвят, без един преобладаваща, ако например кецовете са в цветовете на дъгата (да има такива модели), всеки цвят, който изберете за горнището ще се съчетае отлично с един от цветовете в обувките.

 

Цветните обувки обичат цветни дрехи. Много е трудно да съчетаете неутрално сиво и друго подобно неутрално с цветни обувки. Контрастът ще е прекалено голям и ще прилича на свързване на черно бял филм с цветно кино. Така че като търсите съчетание, мислете за още цвят и в облеклото.

 

Цветните обувки може да са спортни обувки – маратонки и кецове. Може обаче да бъдат и обувки на платформа, обувки с ниски токчета, сандали, джапанки, лоуфъри и т.н. Всички те са за неформален ежедневен стил, така че винаги може да си позволите свободата да ги носите, така какво ви харесва на вас.