Токчета с връзки

Токчета с връзки значение

През новия сезон дизайнерите се фокусират върху демисоезонни модели обувки с връзки и ток. Феминизацията на мъжкия стил продължава да набира скорост: това, което доскоро изглеждаше твърде грубо за да бъде част от дамския арсенал, сега е на върха на популярността. Дизайнерите, които създават модата апелират да експериментираме с цвят и форма, да забравим за стандартите и да надскочим всички възможни граници.

 

 

 

Декорация

 

Декорът на дамските обувки с връзки не позволява с такива обувки да останете незабелязани. Обемни пантелки, кристали и камъни, лога, материали,  наподобяващи въжета за катерене, пера, текстил, нитове, шипове, ципове, каишки и катарами... Всичко е позволено за създаване на впечатляващ и ефективен вид, който ви позволява да изпъкнете и да изразите своята личност.

 

 

Високи токчета с връзки

 

Високите плоски платформи, носени от членовете на култовата британска поп група Бийтълс са отново на мода. Стабилни масивни блоково структурирани токчета, прозрачни и оцветени, украсени с и без детайли, състоящи се от няколко геометрични фигури... За почитателките на класиката дизайнерите предлагат блестящи стилети и котешки муцунки. Най-екстравагантни са моделите с подметка, която прилича на тракторни гуми: масивни, мощни и състоящи се от множество слоеве и елементи, те сякаш се противопоставят на бляскавия свят, като в същото време са неразделна част от него.

 

 

Токчета с връзки за обувки

 

Футуристичните модели „маратонки на татко“ с огромна платформа и много детайли, са изключително хитова тенденция. Обувки и аксесоари и хай-тек елементи остават актуални няколко сезона подред. Токчета с връзки, камъни, нитове, шипове, ципове и други са изключително модерни. Освен тях водещите световни дизайнери представиха в своите колекции токчета с връзки, кристали, перли, пайети и бижутерийни елементи.

 

В търговската мрежа се предлага богато разнообразие обувки с връзки с ток. Както виждате, изборът на модели е много обширен, така че изборът на най-подхдощите обувки се оказва костелив орег. В крайна сметка, опитайте се да изберете моделът, който ще бъде възможно най-подходящ и удобен, като се фокусирате върху основните модни тенденции.