❤️ Месец на любовта! ❤️ Намаления до -60% ❤️

Спално бельо за зимата

За да бъде наистина вълшебна атмосферата в дома ви, специалистите съветват да актуализирате дизайна на вашето жилищно пространството с вдъхновение и положително настроение. Следващите съвети за декориране ще ви донесат ценни идеи, които със сигурност ще ви помогнат в подготовката на вашия дом за зимата.

 

Преобразувайте вашата спалня

Вашата спалня трябва да бъде място за почивка, релаксация и романтика, а декорът, който изберете за зимата, може да повлияе много на вашия живот. Когато искате да препроектирате вашата спалня, е добре да намерите оформления на мебели, цветови схеми и детайли, които ви осигуряват комфорт и които отразяват личния ви вкус. Вашето спално бельо, олекотени завивки, шалтета и възглавници за зимата е добре да бъде съчетано с вкус, както цветово, така и стилово.

 

 ◙ Дизайн на текстила - Зимните декорации за спалнята е добре да се отнасят до определени цветове, форми или други емблематични влияния, които да изразяват топлота и хармония. Комфортът и стилът могат да бъдат всичко онова, което намирате за релаксиращо, уютно и успокояващо. Как да изглежда декорацията от битов текстил като килими, завеси и покривала за мека мебел и декоративни възглавнички изцяло зависи от вас.

 

 ◙ Празнични аромати - Ароматерапията е едно от основните условия за създаване на приказна атмосфера във вашия дом. Ако няма естествена елха в къщата, е възможно да се използват диспенсъри за стая с фин боров аромат, пълни с ароматно масло. Миризмата на канела, цитрус, кафе и шоколад ще бъде подходяща.

 

 ◙ Ретро постъри - Украсете стените на стаята с оригинални ретро постъри. Можете да си купите готови опции или да създадете такива със собствените си ръце, като използвате интересни снимки и изрезки от вестници и списания.

 

 ◙ Магически светлини - Дори най-обикновения LED гирлянд е способен да създаде специално настроение в жилището. Може да използвате украса от смърч, за подчертаване на таблата на леглото или за прозорците и вратите.

 

 ◙ Празнична маса - За най-важните зимни празници е важно не само  менюто, но и да се създаде декор за маса, който да бъде в хармония с цялостната вътрешна декорация чрез покривки, тишлайфери и салфетки за маса с тематични декорации. Свещите ще ви помогнат да създадете желаната степен на комфорт и тържественост. Те могат да бъдат в оригинални или импровизирани свещници, отразяващи отблясъците на светлините.

 

 ◙ Естествен декор - Най-впечатляващото нещо във всеки модерен интериор е декорът, изработен от естествени материали. Сухи клони, шишарки, плодове - всичко това се вписва идеално в зимната концепция и ви позволява да реализирате хармоничен дизайн. Ако ви се струва, че естественият декор изглежда малко скучен, добавете няколко акцента от сребро или злато.

 

Не забравяйте, че най-важното е правилното настроение! Настройте се позитивно, наслаждавайте се на простите неща и се радвайте на топлината и уюта на дома. Подарявайте усмивки на близките си хора и не забравяйте за приятните изненади.