❄️ Зaпочни новата година бляскаво с нещо ново! ❄️

Спално бельо с обиколници

Бебешко спално бельо с обиколник

 

За прибирането на бебето и майката от болницата - най-важното събитие в живота на всеки човек, трябва да започнете да се подготвяте предварително. Все повече и повече семейства го превръщат в специален празник: поръчват луксозна кола с шофьор, организират присъствието на фотограф и украсяват дома си с ярки атрибути. Както и да решите да организирате този ден, следва да започнете с покупката на комплект спално бельо с обиколник за леглото на новороденото. Това е нещото, сред което бебето ще прекарва почти цялото си време през първите месеци. И, разбира се, трябва предварително да помислите за неговия избор.

Спален комплект за кошара

 

Някои двойки предпочитат да си вземат комплекта спално бельо с обиколник, купувайки частите му отделно. Но в наши дни е много по-изгодно да закупите готов спален комплект за кошара с обиколник, декориран в синьо или розово. Някои производители предлагат и други цветове, не само традиционни: за момчета те могат да бъдат зелени, кафяви или лилави, а за момичета - оранжеви, жълти или бежови.

 

 

Спално бельо за кошара

 

Стандартният комплект за кошара включва всичко необходимо за обзавеждане на детското легло, изработено от мека и фина материя, която трябва да бъде тънка и топла. Обиколникът, който осигурява мекота на ъглите на кошарката, обикновено се поставя в комплекта, който в зависимост от сезона може да бъде повече или по-малко топъл. Понякога там могат да се намерят като добавка дрънкалка, олекотена завивка или пелена. Има комплекти без завивка и в тези случаи обикновено тя се купува отделно. Преди употреба всички тези неща трябва да се изперат със специален бебешки прах и да се изгладят добре, за да не се предизвика алергична реакция при бебето.

 

 

Спално бельо с обиколници мнения

 

На пазара в наши дни се предлага широк асортимент детско спално бельо с обиколници. Освен на бг фирми евтино спално бельо с обиколници се предлага и от чуждестранни производители. Такива са например, спално бельо с обиколници мнения Турция, спално бельо с обиколници мнения Франция, спално бельо с обиколници Гърция и др.