❤️ Месец на любовта! ❤️ Намаления до -60% ❤️

Спално бельо с бродерия

Бродирано спално бельо

 

Ако искате да притежавате истински шедьовър във вашия апартамент, по-специално във вашата спалня, може да заложите на бляскаво и луксозно спално бельо с бродерия. Модерното и престижно бродирано красиво спално бельо вече е задължително за всеки дом.

В наши дни почти всяка домакиня притежава поне един комплект от сатен, коприна или жакард с бродерия. Бродерията с кристали ще придаде деликатно докосване и бижутерийните елементи ще украсят леглото ви. Подаръчните комплекти за легла представляват изделия от елитен клас. Те могат без проблем да заемат първо място като подарък за годеж, сватба или годишнина.

 

Бродерията произхожда от китайската култура и изкуство. „Suzhou“ бродерията е невероятно сложна техника, която произхожда от древна китайска традиционен метод за украсяване на битов текстил. Този тип бродерия съществува от над 2 000 години.

 

Освен спално бельо с бродерия надомно, в търговската мрежа се предлагат и комплекти спално бельо с бродерии за хотели, хостели, хижи, къщи за гости, клиники, санаториуми и т.н.

 

 

Качествено спално бельо

 

Жените, които са посветили част от живота си на изкуството на бродерията, ще оценят модерните и атрактивни колекции спално бельо с бродерия и дантела. Комплектите спално бельо с бродерия – схеми, цветове и мотиви остават най-изтънчения и благороден вид текстилни продукти, които са и най-обичани от домакините.

 

Модели бебешко спално бельо с бродерия, спално бельо с бродерия за деца и тийнейджъри, спално бельо с бродерия - жени и мъже, бродирани с копринени нишки върху копринени тъкани, изглеждат особено елегантни. Тази технология на бродиране е известна като richelieu. Копринените панделки са вид художествено ръкоделие. Това е определен начин за бродиране на конкретен модел върху платно с различна плътност с помощта на игла и цветни копринени ленти. Машинната бродерия е модерен, красив и грандиозен начин за оформяне на спални комплекти.

 

 

Спално бельо с бродерия мнения

 

Широка гама от спално бельо с бродерия се предлага в онлайн магазините за спално бельо. От сайтовете можете да поръчате и закупите спално бельо с бродерия онлайн.

 

Ако се нуждаете от информация за коментари и отзиви, може да потърсите такива за спално бельо с бродерия във форуми. Можете още да разгледате и препоръки и мнения на други потребители за спално бельо с бродерия във фейсбук. Обикновено дизайните са класически -  спално бельо с бродерия Чайка, спално бельо с бродерия Ягоди и пр. Най-предпочитаното, както за жилищни зони, така и за обществени места, е традиционното бяло спално бельо с бродерия, но се предлагат и продукти в цвят шампанско и пастелни нюанси.

 

Освен българско спално бельо онлайн може да закупите спално бельо с бродерия Турция, спално бельо с бродерия Франция, спално бельо с бродерия Холандия, спално бельо с бродерия цени, спално бельо с бродерия Чехия, спално бельо с бродерия Швеция и други.