Спално бельо от лен

Ленените комплекти за легла  не изискват много грижи: може да се перат и сушат машинно. Те издържат дори на пране  в гореща вода и в режим на центрофугиране. Въпреки това, един чисто нов, току-що закупен спален комплект лен, трябва да се третира по-внимателно: ако го перете за първи път, поставете регулатора на 40° C и изберете деликатния режим. Не е необходимо да го перете наръка. Също така е възможно спално бельо от лен да се глади на всеки режим, дори и на „тройката”, опасна за много тъкани.

 

 

Разбира се, всяка тъкан има свой определен период на живот, след което губи своите физически и естетически характеристики. Ленените комплекти за легла, както твърдят производителите, могат да издържат дълги години. Но, както показва опитът на клиентите, това време може да бъде много повече при правилна поддръжка. Основното нещо е да се възползвате от гъвкавостта на тъканта, но да не забравяте да третирате тези комплекти внимателно.

 

Ако до сега не сте използвали спално бельо от лен и памук, значи е време. То представлява подобрена смес, като резултатът ще надмине очакванията ви.

 

Поради използването на различни методи за тъкане и обработка, ленената тъкан може да има различна плътност, текстура и мекота.

 

В нашия каталог на стоки за дома kapere.com са представени само най-добрите спални комплекти от лен. Ще се радваме да ви помогнем да изберете перфектните опции за вас. Ние се стараем да проявяваме индивидуален подход към всеки клиент по отношение на качество и стойност.

 

Ще ви предложим платове от всякакъв цвят и нюанс, обикновени ленени материали и декорирани с флорални щампи, в каре, райе, меланж, жакарт, с тематични модели и с  шарка. Истинските ценители на естествената красота няма да останат безразлични към винтидж моделите спално бельо от лен.

 

Възможно е да закупите ленени тъкани от нас както на едро, така и на дребно. Можете също да поръчате комплекти с изображения, както и аксесоари за декорация на мебели.