Скъпо спално бельо

Има нещо невероятно романтично в старинния декор. Някои от най-романтичните неща в света се считат за винтидж. Това са елементите в стила на стара, добра реколта. Този стил обхваща всичко за създаването на романтична спалня, в която може да се излежавате до късно и която се намира в плажна къща или вила на крайбрежието или хижа, разположена на тихо място в гората. Интериорните дизайнери отделят специално внимание на винтидж стила, винаги когато става въпрос за романтика.

 

 

С този пост ще ви дадем няколко идеи, в които с помощта на скъпо спално бельо, изработено от естествени тъкани, може да създадете ваши персонализирани дизайнерски проект.

 

 

Завръщане в миналото

 

Една такава спалня може да изглежда така, сякаш сте се върнали назад във времето. Включете старинни портрети, тъй като те са чудесен начин да помогне за задаване на винтидж темата. Винтидж спалното бельо, декоративната тапицирана табла на леглото, меката мебел с характерни извити крачета и класическият полилей, са едни от най-важните интериорни елементи в този дизайн.

 

 

Романс в златисти нюанси

 

Чудесна идея е да зададете романтичен акорд във вашата спалня и да я накарате да се чувства така, сякаш току-що се озовали в провинциална къща през 18-ти век. Златният блясък в една такава невероятно уютна спалня може да се намира във всичко - от златното покривало за легло, през блестящите завеси, до невероятните златни тапети.

 

 

Старинна селска къща

 

Естественият поглед на спалнята в провинциална къща може да поднесе доза на романтика чрез покритие за легло с меки къдрички, стигащи до пода, в свеж бял цвят. Покривалото може да бъде ефирно допълнение към романтичната обстановка в спалнята, която със сигурност ще накара гостите ви да се чувстват сякаш спят върху облаци. Може да добавите леки завеси и да накарате една такава спалня да се чувства като област от спокойна селска къща.

 

 

Луксозна елегантност

 

Една такава спалня може да напомня на френски луксозен замък от времето на Мария Антоанета. Може да създадете великолепна, френска спалня, в която да включите по-романтични дизайнерски елементи като изискан кристален полилей и грациозно покритие за легло, съчетано с подходящи завеси. Златното сияние в една такава спалня може да направи стаята уютна и впечатляваща.

 

 

Семпла елегантност

 

Друга отлична идея е да създадете уютна спалня, като използвате обикновени, естествени тъкани, които да направят тази пространството релаксиращо и спокойно. Благодарение на шалтето за легло и леките завеси със семпъл и лаконичен дизайн, може да  запазите декора на спалнята на минималистичен и въпреки това да получите романтична обстановка. Достатъчно е да използвате малко въображението си и да инвестирате определено време за планиране на една такава концепция.