Римски сандали

Колекцията римски сандали естествена кожа за лятото, която предлагаме в нашата цифрова платформа kapere.com е в синхрон с елитните европейски тенденции, въплътени в изящни, удобни, невероятно красиви и модерни висококачествени римски сандали дамски, римски сандали детски и римски сандали мъжки. Ако искате да спестите, потърсете в онлайн магазините аутлет модели римски сандали.

 

 

Римски сандали online с принт

Печатаните обувки не напускат подиумите на модните ревюта. Ярък и свеж вид може да се създаде с удобни спортни модели и балеринки с флорални шарки. Геометричните и графичните щампи също изглеждат оригинално.

 

Римски сандали на ток

Модерните римски сандали онлайн са в хармония както с обикновени тоалети в стил casual, така и с коктейлни рокли. Внимавайте, когато избирате цвета на дрехите: в идеалния случай е добре да бъде в преобладаващия цвят на вашите обувки.

 

Обувки с връзки, каишки и катарами

Ако имате стройни, дълги крака и грациозни глезени, обърнете внимание на тенденцията летни леки обувки с каишки. Черни обувки с каишки и връзки около глезена и високи токчета изглеждат страхотно с къса рокля. Комбинациите римски сандали до коляното с ежедневни костюми, както и с дрехи в бизнес и градски стил, също изглеждат чудесно.

 

Ежедневни небрежни обувки

Сандалите с преплитане на черен велур и материя с раиран десен от два цвята, са добри допълват отлично леки романтични ефирни блузи, поли над коляното, шорти и дълги  рокли. Римски сандали стил бохо се съчетават със сламени шапки и плетени чанти.

 

Сред всички предложени в нашия е-магазин KAPERE.com модели няма как да не намерите перфектния чифт за вас – а и защо трябва да е само един? Създавайки интересни тоалети, модерните обувки в римски стил ще ви помогнат да създадете визуално по фин и строен силует. Уверете се, че стойката и походката ви също са безупречни!