Раници Under Armour

Under Armour е американски производител и доставчик на спортно облекло и оборудване, намиращ се в Балтимор, Мериленд. Изборът на раница е отговорен и доста сложен въпрос, а раницита на утвърдения бранд за спортни стоки Under Armour ще се превърне във ваш верен спътник и надежден приятел. Изборът на модел, цвят и форма на раница ще зависи от вашите ежедневни нужди, професия и вашия стил на облекло. Няма да говорим за практичността на модерните и комфортни раници Under Armour, тъй като всички знаят, че раницата освобождава ръцете, а целият товар почива изцяло на гърба и раменете.  В този пост ще ви дадем някои съвети, затова как да изберете идеалния модел за вас.

 

 

Обемът на раницата варира, главно от 14 до 27 литра вместимост, но всичко ще зависи от физическите ви характеристики. За да изглежда раницата красиво, тя не трябва да е по-широка от гърба ви и да пада под долната част на гърба, така че да бъде лесна за използване и да изглежда страхотно на вашата фигура.

 

Сред едни от най-предпочитаните модели са раница under armour hustle 3.0, те са подходящи за мъже и жени и са предназначени за тренировки. Може да разберете повече от форумите и социалните мрежи.

 

Когато избирате раница Under Armour, имайте предвид, че раниците на марката имат следите предимства:

 

 

Органайзер

 

Вграденият органайзер  е незаменим помощник. В него можете да поставите мобилен телефон, преносим компютър, офис консумативи, цифрови устройства (дискове, флашки, устройства, плейъри) и всякакви малки неща. Някои модели са оборудвани с ключалка.

 

 

Външни джобове за лесен достъп

 

По правило такива джобове са затворени с цип и по-рядко с нитове или копчета, които ви позволяват бързо да намерите малките неща, от които се нуждаете (дребни пари, жетони, пътни карти, цигари и други). Външните мрежести джобове са предназначени  за настаняване на ботилки за вода, слънчеви очила и др.

 

 

Отделение за лаптоп

 

Това отделение става все по-уместно, има мек защитен слой и фиксираща каишка. За да се балансира центъра на тежестта колкото е възможно повече, отделението за лаптопи е разположено главно на гърба на раницата, което прави транспортирането на вашия лаптоп по-удобно и по-безопасно.

 

 

Анатомичен гръб

 

Материалът на гърба на раницата Under Armour има свойството да отнема топлината и влагата от тялото и да му осигурява възможност да „диша“. Следователно възглавниците (за раменете и колана) обикновено са изработени от порест материал и покрити с мрежа. Осигуряването на вентилация на гърба е едно от най-важните изисквания. Дизайнът на модерните раници Under Armour (в зависимост от модела) могат да имат добре подплатен и оформен гръб.