Oхлаждащо спално бельо

Спалното бельо е незаменим елемент на комфортен сън, дори и през лятото. С нашите атмосферни капризи, лек чаршаф може да не е достатъчен, за да се завиете и да се чувствате удобно. Нашият онлайн магазин kapere.com предлага най-добрия текстил, който представлява комбинация между тънки покривала и деликатни на допир ткстури.

 

 

Постелъчно спално бельо

 

Изборът на подходящ модел е доста труден. В допълнение към функцията за затопляне, текстилът за топлите месеци трябва да диша, ефективно да премахва излишната топлина и да бъде лесен за грижи. Тънките летни олекотени завивки, кувертюри, шалтета и одеяла, представени в нашия каталог, са в състояние да удовлетворят всички тези искания, гарантирайки пълен комфорт по време на вашата следобедна почивка и качествен, здравословн сън през нощта. Те могат да се използват не само в горещия сезон, но и през цялата година, ако температурата в спалнята не падне под 22 °C.

 

 

Избор на подходящ летен модел

 

Както синтетичните, така и естествените влакна могат да се използват като пълнител за такива завивки. Първият вид е екофибър и полиестер. Завивките от този тип материали са много леки, осигуряват добър обмен на въздуха и комфорт през всички годишни времена. Изборът на естествени пълнители е по-впечатляващ: коприна, памук, бамбук и др.

 

Остава да определим как да изберем най-доброто сред представените летни видове завивки. Помислете за разликите между естествените пълнители.

 

 

Коприна

 

Екологичен материал, разполагащ с хипоалергенни и антибактериални характеристики. В него не се събират прах и акари. Той абсорбира добре влагата, което е особено важно за летните модели. Естествените протеини имат лечебен ефект.

 

 

Памук

 

Влакната осигуряват естествена циркулация на въздуха. Материалът се характеризира с повишена износоустойчивост, лесна грижа, запазва формата и качеството си дори след многократно изпиране. Едно такова тънко и невероятно леко лятно изелие ще ви зарадва с ниската си цена.

 

 

Бамбук

 

Това е един от най-добрите варианти за летния сезон. Приятен е на допир, много мек, дишащ, забележително абсорбира и изпарява влагата, осигурявайки комфортен сън. Такъв текстил е подходящ за хора, страдащи от алергии и астма. В него не се образуват колонии от акари и алергени. Различава се с лесни грижи. Единственият недостатък е, че такива продукти не могат да се съхраняват дълго време, опаковани в полиетилен.

 

 

Каталогът на магазина ни Капере съдържа модели, изработени от влакна от различни суровини. Свържете се с нас и ние ще ви помогнем да закупите висококачествено и  леко лятно спално бельо и завивки, изработено от естествени и синтетични материали, което ще ви зарадва с цена, качество и експлоатационни характеристики.