ЗАЩИТНИ МАСКИ / ПОРЪЧАЙ ТУК >

Обувки Флавия

Флавия е българска реномирана фирма с история. Компанията непрекъснато отваря магазини в модни търговски центрове. Разработва се модерен дизайн за нови магазини, набират се млади служители, така че за младежката аудитория е лесно да намерят общ език с продавача и да изберат идеалната си двойка за себе си.

Дрес код

Модерните официални дамски обувки Флафия в класически стил са синоним на изтънченост и минимализъм. Разкошни елегантни токчета, лаконични обувки или стилни ботуши до глезените, не само ще допълнят бизнес костюма ви, но и ще се превърнат в акцент, с който навсякъде да сте център на внимание.

 

Британски шик

Престижни обувки за дерби и оксфорд, изработени от винтидж кожа с имитация на състарена кожена подметка или полирани до блясък, сякаш от снимка, изобразяваща безупречна британска викторианска епоха - какво може по-добре да подчертае статута на модерен успешен бизнесмен? Такива обувки изглежда олицетворяват известната английска сдържаност: направена от висококачествена обикновена кожа, тя изглежда аристократична и благородна.

 

Фирма Флавия предлага богат асортимент дамски обувки естествена кожа разпродажба. Тази категория съдържа голямо разнообразие от модерни и удобни видове оксфордки, лоуфери, балеринки и много други. Те обхващат както семпли и лаконични модели без перфорация (обикновени) до малко по-официални такива. Може да намерите обувки за вашите нужди в търговската мрежа и магазините на компанията!