Френско спално бельо

Ако сте решили да заложите на френския стил в декора на спалнята се постарайте да създадете цялостен и хармоничен поглед. Комбинирайте текстила за леглото с килима, завесите и дамаските на мебелите. Между другото, французите купуват завеси не само за да украсят прозорците - вратата е още едно интересно място да ги поставите.

 

 

Френско спално бельо история

 

Френският дизайн включва захабени и износени елементи на декора, ккто и винтидж обзавеждане и аксесоари като куфари, часовници и „мебели с история“, на които прозират предишни слоеве боя.

 

В битовия текстил не трябва да ненужни ненужни детайли. Колкото по-просто и по-елегантно, толкова по-добре! Не избирайте луксозни чаршафи, направени от скъпи материали.

 

Забравете ресни, драперии, пискюли и обемни гънки. Всеки един от тези елементи не е свързан с атмосферата на френския стил.

 

Декорирането на прозорците и вратите с непрозрачни, плътни завеси в рустикален стил е важна част от дизайна. Закачете завесите от всяка страна на прозореца, за да поддържате симетрията.

 

 

Френско спално бельо значение

 

Текстилните материали трябва да бъдат леко избеляли. В този случай, те ще отразяват напълно цялата простота и лекота на стила, обичан от милиони хора.

 

Не забравяйте, че Провансалския стил изобщо не е синоним на бедност. Тази естетика се корени в провинциалния живот на обикновените хора, така че интериора на спалнята в този стил, трябва да бъде скромен и изчистен, но удобен.

За да придадете нежност на дървените мебели, използвайтеи декоративни елементи като дантела или плисирани тъкани.

 

Вниманието към детайлите също е важно. Включете дървени подпори, ако ви е възможно. Те не трябва да бъдат боядисани, а да са просто покрити с прозрачен лак. Забравете пластмасовите или хромовите еквиваленти, те ще попречат на естествената красота на вашата „френска“ спалня.

 

Флоралните спални комплекти с печат са най-подходящи за френското стилстично направление.

Затова помнете следните функции при избора на спално бельо:

  • леки естествени тъкани;
  • нюанси на топли цветове;
  • украса с цветя;
  • каре от три цвята ( синьо, бяло червено ).

Монохромните елементи на декора могат да бъдат украсени с ръчно изработена бродерия.

 

Френско спално бельо мнения

 

В тъговската мрежа може да намерите голямо разнообразие от френско спално бельо, шалтета, покривала, възглавнички, покривки, завеси и други. На пазара се предлагат комплекти френско спално бельо жени, френско спално бель замъже и юношеско френско спално бельо и други. Ако се интересувате от френско спално бельо - разпродажба, намаление или ликвидация, потърсете френско спално бельо онлайн. В аутлет колекциите ще намерите евтино френско спално бельо и френско спално бельо цени на отстъпка.