Дамски кецове със скрита платформа

Обувките известни като такива със скрити платформи, са такива когато горният материал покрива платформата, създавайки илюзията, че там няма платформа. Това прави петите да изглеждат по-високи и добавят височина без очевидния изглед при носене на обувка на платформа.  Разликата при носене на дамски кецове със скрита платформа е, че това са си по начало спортни обувки за спортен стил на обличане.

 

Какви са някои от предимствата на носенето на дамски кецове със скрита платформа? Скритата платформа може да осигури стабилността и опората на високия ток, без да изглежда, че носите такъв. Скритите платформи са чудесен вариант и ако обичате да носите токчета, но само след час краката ви започват да ви болят или да се подуват. Благодарение на новите технологии вече имаме обувки с вградена височина, които не правят компромис с комфорта. Кецовете гарантират, че ще можете да създадете спортен комплект за носене в ежедневна среда, с предимството на скритата платформа.

 

Дамските кецове със скрита платформа са огромна тенденция в момента. Те са популярен избор за жените, които искат да носят спортни обувки, но не искат да се чувстват сякаш се извисяват над всички останали. Тези обувки имат вътрешна платформа, която е скрита и покрита от подметката на обувката, така че можете да ги носите, без да се чувствате сякаш трябва да се прикривате. Най-хубавата част? Можете да намерите тези обувки във всеки цвят, модел или материал. Не са малко страхотни марки, които предлагат дамски кецове със скрита платформа!