Червените дамски обувки

„Животът, смъртта, страстта, най-добрият начин за изразяване на копнежа – всичко  това е червено. Никой не може да откъсне очи от жената в червено." Не може да не се съгласим с Валентино Гаравани, италианският моден дизайнер, покорил сърцата на милиони по целия свят.

 

 

Наистина, магията на днешните червени обувки online никога не губи своята сила. Цветният институт Pantone го подчерта като фаворит, а именно нюанса на Гренадин (Grenadine): плътен, богат, ярък, интензивен червен нюанс, напомнящ пожарна кола. Как да носим червени обувки естествена кожа в луксозни нюанси на червеното - разбираме от модните дефилета в столиците на модата.

 

Днес червеното може да се намери навсякъде: от обувки и аксесоари до кожени палта и якета. За бельото изобщо не си струва да се споменава. Съвременните червени дамски обувки с връзки и червени дамски обувки без връзки с широк ток ще бъдат изключително актуални през предстоящия сезон. Моделите червени обувки ниски, червени обувки на среден ток и червени дамски обувки на платформа са задължителни за всяко градско момиче.

 

Стилните и комфортни червени дамски обувки велур и червени дамски обувки от естествена кожа съчетават удобство и топлина. Те предлагат огромно поле за модни експерименти: подходящи са за съчетаване както с пола и рокля, така и с панталони и дънки. През последните няколко сезона дизайнерите доказаха, че червени дамски обувки с ток тип котешки муцунки са класически модел, който може да се носи не само на в офиса, но и в ежедневието.

 

Предимството на цвета гренадин е, че той може да се смесва както с контрастни, така и с подобни цветове. Той изглежда динамичен, ярък и смел. Можете да сте сигурни, че тази есен и зима не само ще се затоплите благодарение на "високата температура" на този цвят, но и да „нагорещите“ всички около вас. Ако искате да закупите обувки в този актуален цвят, напомнящ червен сочен нар, разгледайте нашия сайт за официални обувки kapere.com. В почти всички луксозни колекции на е-магазина ни и тази година човек може да намери универсални и гъвкави дизайни в червен цвят.