Черни сандали на платформа

Кой няма нужда от черни сандали на платформа в гардероба си? Всъщност, това е задължителен чифт обувки за всички нас. Важно е обаче да изберете модел, който да върви перфектно с всичко. В този пост ще ви дадем някои идеи за това как да изберете черни некапризни сандали с платформа. Нека да видим как те се стилизират!

 

 

Можете да носите черните си платорми с панталони, за да изглеждате по-строго или с поли – за по-женствен ефект. Особено консервативна визия ще получите, ако ги носите с костюми от сака и панталони. Повярвайте ни, ще изглежда наистина стилно да комбинирате този вид противоположни елементи. Между другото, няма значение дали панталоните ви са свободни или тесни. Черните платформи ще вървят много добре и с двата вида.

 

Ако сте момиче, което предпочита да носи рокля или пола, тези черни отворени обувки са перфектен избор и за вас! Опитайте и ще се убедите сами колко елегантно изглеждат с рокли и поли. Между другото, не е нужно да мислите за цвета на вашия тоалет. Тези черни отворени платформи изглеждат чудесно с всеки цвят и стил!

 

За да добиете представа как да комбинирате стилни токчета с дънки по стилен начин, трябва да опитате с модерни ризи с ръкави тип кампана и сака.

 

Освен това можете да предпочитате да ги носите и за специални поводи! Те допъват не  само  ежедневни тоалети, но и вашата лъскава вечерна визия. Те са наистина полезно и универсално нещо. Ако си купите чифт сандали с платформа, сме сигурни, че ще разберете какво имаме предвид.

 

Изберете смел дизайн, който да изпъкне и да придадете докосване на блясък на малката ви черна рокля или на вашето монохромно облекло.

 

Ако обувките ви са особено впечатляващи, би било добре, ако дължината на дрехите ви не ги скрива и се виждат добре. В нашата електронна платформа kapere.com ще намерите много модели черни сандали на платформа естествена кожа, велур, набук или лак.