Чаршафи от криптон

Криптонът е създаден текстил, който е устойчив на петна, вода и бактерии. Без тежки метали, токсични химикали или други вредни съставки, материята е естествено устойчива тъкан, която е възможна чрез нейното тъкане и бариерен дизайн. Благодарение на процеса на кристализиране, има криптон тъкани, които са направени от няколко различни вида материали като памук, полиестер и коприна.

 

Това разнообразие от материали ви позволява да изберете плат, който е подходящ за всяка стая и всеки стил, ако специално търсите чаршафи от криптон или тапицерии за мебели.

 

Супер мека, дишаща, устойчива на петна и почти неразрушима, криптон е най-доброто  решение за тапицерия в света. След като болници и ресторанти до петзвездни хотели, използват криптон като достатъчно здрав материал, за да се справи с всички предизвикателства, само си представете колко лесно ще бъде това решение за плат да работи и в домашна среда.

 

Когато криптонът е използван за декоративни възглавници, за протектор за матрак или като своеобразен вид чаршаф, патентованата материя гарантира, че петната и разливите се избърсват и мебелите, и леглото остават сухи и чисти.  

 

Криптонът се използва и като съставна част от други материи, които се поставят в домашното обзавеждане. Конкретно за чаршафи от криптон, материята не е удобна, освен ако не се премине през екстра скъпо финиширане на продукта, така че да стане удобен за чаршаф. Той обаче е много добър за протектор на матрака и за специален вид покривало.

 

Бележка: на снимката не са показани чаршафи от криптон