Антиалергично спално бельо

Антиалергичното спално бельо представлява комплекти, изработвани от висококачествени тъкани. Това може да са естествени материи или материи, които са съвкупност от два или три вида тъкани.

 

 

Дантели - лента или парче текстил, получени чрез шиене, плетене или тъкане. Дантели се появиха в Европа в началото на XV-XVI век. Първата дантела се зашива с игла, нарича се „бод във въздуха“. В Русия първите връзки бяха метални, изработени от златни и сребърни нишки - те бяха подстригани до дрехите на благородниците, а през 1837 г. бе измислена машина за производство на дантели. Те станаха по-евтини и отидоха до финалното бельо

 

Кадифе - тъканта, създадена на базата на памучна и вискозна коприна. Типично развитие с белег с различна височина на купчината на лицевата страна. Кадифето е много издръжливо.

 

Тъканта има много различни деноминации. Например, Манчестър кадифе, кадифе с широк белег, кадифе с тесен белег, кадифена велур, памучен велур, велур с орнамент, еластичен велур. 2-3 mm) и ниска купчина.

 

Lycra е синтетично влакно, използвано при производството на чорапи, чорапогащи, клинове. Той осигурява перфектно прилягане за продукти. Изобретен от DuPont.

 

Органза е светла прозрачна тъкан с мек, скромен блясък. Първоначално беше само коприна, сега е изработена от полиестер.

 

Brocade е шарени тъкани от сложно производство, често с разкъсани златни или сребърни нишки. Първоначално е внесен в Русия от Иран и Турция, по-късно от Италия и Франция. Въпреки това, в XVIII век, брокат, направени в Русия.

 

Плюшена тъкан с натрупване на купчина до 8 мм от предната страна. Купчина може да бъде коприна, вълна и памук, платно е във всички случаи, произведени от памучен плат. Тъканта се използва за декоративни цели, за шиене на женски рокли.

 

Поплинът е силна, плътна, но не дебела мързеризирана памучна тъкан. Тя се прави на основата на коприна и вълна или памучна патица, така че от двете страни на тъканта се появява малък белег. От поплин шият мъжки ризи и детско облекло.

 

Велур - тъкан с кадифена повърхност, оформена от мека купчина. Велюровият кадифе е меко кадифе с вискозна копринена дреха на креп плат, изработен от естествена коприна.Дъпър велур е чиста вълнена тънка кърпа с дебела, късокоса коса на лицевата страна.