4 доказателства, че сникърсите могат да се съчетаят с всичко

Натовареният график не ни позволява да ценим само своята елегантност, а и удобството си – днес можем да съчетаем и двете

 

Винаги е за предпочитане, когато успеем да постигнем комфортна визия в духа на модните тенденции. Да, няма изрична забрана да се движим извън тренда, но е къде по-приятно да предизвикваме възхищението на околните и да се радваме на актуалните дрехи и дамски обувки. Има нещо великолепно и завладяващо в умението да следваме топ препоръките на дизайнерите, а това дава своя принос и върху самочувствието ни.

 

Днес един от най-виртуозните способи е да съчетаем практичното с елегантното, като същевременно не изпускаме гореспоменатите изисквания. От друга страна, модата става все по-разкрепостена и значително ни облекчава в постигането на тази цел. Ако до преди години биха ви лепнали етикета кичозна, само защото сте обули сникърси с рокля, сега вие ще предизвикате само комплименти за избора си.

 

Едно е сигурно – всичко тече, всичко се променя и ние можем да черпим вдъхновение, за да сме в крак с времето.

 

Прочетете тези 4 доказателства, че сникърсите са универсални дамски обувки и прекратете съмненията си по темата:

 

  1. Небрежният стил в офиса

На работното място отдавна вече не се придържаме единствено към строгия делови стил. Това е една истинска революция при създаването на визията за офиса.

 

В някои фирми тази догма не е пратена в миналото, но в повечето си позволяват волности по отношение на облеклото. Други позволяват на служителите си да залагат на небрежния стил поне в петък. Ако правилата са гъвкави и при вас, може да се възползвате максимално от възможността да сложите дънки, стилна лятна риза и спортен модел обувки.  

 

  1. Класическото излъчване на коженото яке

 

Приближават по-хладните дни на есента, когато отново се завръщаме към любимото си кожено яке. Кецове, маратонки или сникърси в комбинация с него се превърнаха във вечна класика! Не бихте могли да си позволите да се лишите от нея поне веднъж в седмицата, за да се почувствате с младежки дух и да се заредите с неповторима емоция.

 

Никога няма да сбъркате, ако комбинирате миди рокля, кожено яке и чифт кецове, стига да демонстрирате умереност при смесването на тоновете и да не пропускате детайлите, подчертаващи индивидуалността ви.

 

  1. Мултифункционалните гащеризони

 

Една дреха, която има запазено място в гардероба на всяка дама, която държи на своята уникалност. Универсалните и мултифункционални гащеризони могат да изглеждат супер по всяко време и на всеки повод.

 

От вас зависи на каква материя ще се спрете, но предпочитайте кадифето, коприната или нейните имитации, сатенът и т.н. платове, които внасят нотка лукс в облеклото. Фините тъкани със свободна кройка са влюбени във вашите сникърси, особено ако последните са по-прибрани по крака, без връзки и в светли цветове.        

 

 

  1. Изискани в бяло

 

Бялото е незаменимо и ни прави още по-очарователни през летните дни. Трябва максимално да му се насладим към момента, но и през следващите месеци винаги може да му намерим приложение. Освен всичко друго, той е стилен и изключително изискан цвят.

 

Бял тоалет от панталон тип цигара и топ с презрамки плюс сникърси има феноменален ефект върху вашата визия, която може да се сравнява само с бяла рокля и бели кецове. Аутфит, на фона на който ще изпъкнете не само вие и красотата ви, а и аксесоарите, които сте подбрали специално като допълнение към него.

 

Елегантни и удобни дамски обувки от Alessa. Целунете за чао посредствеността!