Цена
Номер
Производители
Каталог

Топове

Покажи:
Подредба:
XLLMS
Дамски спортен потник Adidas в черен цвят, изработен от перфектена материя. Продуктът е с обло декол..
54,90лв.
SXSM
Дамски спортен потник Adidas в оранжев цвят, изработен от перфектена материя. . Притежава ClimaCool ..
29,90лв.
S
Дамски спортен потник Adidas в свеж оранжев принт, подходящ за тренировка, фитнес, йога, бягане и др..
37,90лв. 29,90лв.
SXSM
Дамски спортен потник Adidas в оранжев цвят, изработен от перфектена материя. . Притежава ClimaCool ..
29,90лв.
MSXSXLL
Дамски спортен потник Adidas в тъмно син цвят, изработен от перфектена памучна материя. Потникът е с..
39,90лв.
MSXSL
Дамски спортен потник Adidas в черен цвят, изработен от перфектена материя. Притежава технологията C..
39,90лв.
XS
Дамски спортен потник Adidas в розов цвят, изработен от перфектена мека материя. Продуктът е част от..
34,90лв.
M2XS
Дамски спортен потник Adidas в черен цвят, подходящ за тренировка, фитнес, йога, бягане и други спор..
49,90лв. 34,90лв.
LMSXS2XS
Дамски спортен потник Adidas в черен цвят, изработен от перфектена памучна материя. Продуктът е с cl..
54,90лв.
MSXSXLL
Дамски спортен потник Adidas в черен цвят, изработен от перфектена памучна материя. Потникът е с ква..
39,90лв.
MSXSXLL
Дамски спортен потник Adidas в розов цвят, изработен от перфектена материя. Притежава ClimaCool техн..
39,90лв.
2XSSXS
Дамски спортен потник Adidas в син цвят, изработен от перфектена материя. Притежава ClimaCool технол..
34,90лв.
XLMSXS2XS
Дамски спортен потник Adidas в черен, изработен от перфектена материя. Притежава ClimaCool технологи..
39,90лв.
MXLLSXS
Дамски спортен потник Adidas, подходящ за тренировка, фитнес, йога, бягане и други спортове. Продукт..
49,90лв.
2XSXLLMSXS
Дамски спортен потник Adidas в графитено сив цвят, изработен от перфектена памучна материя. Продуктъ..
34,90лв.
LSMXS
Дамски спортен потник Adidas в черен цвят, изработен от перфектена материя. Продуктът е изчистен в с..
44,90лв.
SML2XSXS3XS
Дамски спортен потник Adidas в черен цвят, изработен от перфектена рипсана материя. Продуктът е изчи..
39,90лв.
MSXS2XS
Дамски спортен потник Adidas в черен цвят, изработен от перфектена материя. Продуктът е с изчистен д..
34,90лв.
MSXSXLL
Дамски спортен потник Adidas в светло червен цвят, изработен от перфектена материя. Продуктът е с из..
34,90лв.
XLLM
Дамски спортен потник Adidas в черен, изработен от перфектена материя. Продуктът е с изрязан рамене ..
29,90лв.
SLXLMXS
Дамски спортен потник Adidas в тъмно сив цвят, изработен от перфектена материя. Продуктът е изчистен..
34,90лв.
2XLXLMSXS2XS
Дамски спортен потник Adidas в сив цвят, изработен от перфектена материя. Технологията Climber Cool ..
34,90лв.
LSMXS
Дамски спортен потник Adidas в светло розов цвят, изработен от перфектена памучна материя. Потникът ..
34,90лв.
LMXS
Страхотен дамски потник Pause, изработен от перфектена памучна материя. Продуктът е ефектен принт, о..
24,90лв. 18,90лв.
Топове

Дамски топове онлайн от магазин Капере - дамски потници, дамски потници тип туника, дамски потник с пайети, дамски потник с дантела, дамски потник с камъни, дамска блуза тип туника, всякакви цветове потници, черни , бели, сини, червени дамски потници, евтини дамски потници, дамски потници на разпродажба и още много.

Тук при нас в онлайн магазин за обувки и дрехи Kapere.com ще намерите много и разнообразни видове топове. В тази наша секция ще намерите – дълги топове, къси топове, топове без презрамки, топове с тънки презрамки, топове с дебели презрамки, топове с пайети, топове с принт, топове с цип, потник тип туника, кожени бюстиета, топове с дантела, официални топове и много други разнообразни.

В тази категория има голямо разнообразие от различни модели топове, има официални топове, също така и спортни и спортно-елегантни. За различните вкусове на дамите има различни модели.

Нови модели и колекции топове зареждаме често и обновяваме в сайта, за това вашата задача е да следите редовно нашите страници и да харесвате и поръчвате любмите си модели.

Както вече споменахме в тази категория може да видите различни видове топове според стила ви – спортни, спортно-елегантни, официални, ежедневни. Вие най-добре знаете стила и начина си на обличане си и може да разберете какво най-добре ще ви подхожда.

Модели и стилове:
Нашите официални модели топове обикновено са по изчистени или имат дантела или някоя къдричка. Могат да бъдат както с презрамки, така и без. Обикновено не са шарени или в изкрящи цветове, натруфени с излишни принтове и пайети. Официалните топове трябва да бъдат семпли и приятни за окото. Другите модели топове като ежедневните, спортно-елегантни и спортните са по-разнообразни цветово и имат различни шарки и орнаменти по тях. Разгледайте и ще намерите любмите си модели.

Цветове:
Сега вие може да изберете по цвят вашия топ. Това става по лесен и удобен начин. Намирайки се в категорията „топове” отляво в сайта има различни филтри. При филтъра цвят има палитра с цветове, вие трябва да изберете този, който искате и когато кликнете на него сайта автоматично ще ви покаже всички топове в избрания от вас цвят.

В Kapere.com предлагаме топове произведени в Италия. Те са на достъпни за всеки цени и с високо качество.

Обозначения за произход на стоките:
При отваряне на определен модел топ са показани данните за производителя заедно с допълнителен графичен знак, който показва произхода на топа. Така например за нашите италиански топове сме сложили флага на Италия.

Ние сме представили на всеки топ съответните налични номера, за това харесвайки нещо трябва да проверите дали има вашия размер. За това при избор на ваш продукт винаги поглеждайте за размера и за цвета съответно ако има такъв.

Филтриране на топовете по размер:
Нашията сайт предлага различни филтри, които ще спестят вашето време и нерви. Един от тях е и филтъра за размер, така ще гледате само топовете в избрания от вас размер. Вляво на сайта има филтър по размер, там кликвате върху съответния размер от който се нуждаете и ние ви показваме само топовете с този размер.

Наличности:
Нашите наличности са отразни на всеки продукт, но понякога се случва някой размер, който сте поръчали да се е изчерпал. Какво правим в такива ситуации? Тогава нашите консултантни се свързват с вас и вие имате възможността или да анулирате поръчката си или ние да ви помогнем в избора на друг топ подобен на вашия.

Зареждане на нови колекции топове:
Нашите нови колекции топове се актуализират веднага в сайта, за това вие само трябва да следите, за да сте в крак с нашите актуалности.
Често задаван въпрос е дали вече изчерпани продукти се зареждат на ново. Този въпрос е относителен и конкретен отговор нямаме, трябва да се свързвате с нашите оператори в конкретните ситуации, за да ви дават актуална информация.

Всички наши модели имат описание за материалите, от които са изработени, било то полиестер, еластан, вискоза и някои други. Ако случайно на някой наш продукт не е описан материала му, то вие може да се свържете с нас за информация.

Цената е много определяща за закупуването на дадена стока, за това ние от Kapere.com ви предлагаме ниски цени и в същото време високо качество.

Ако видите на някои от нашите продукти етикет „Най-добра цена” значи, че не може да видите никъде другаде същия продукт на по-ниска цена. А в случай, че това стане не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви предложим по-изгодна оферта.

Филтриране на топовете по цена:
Ако имате строго определен бюджет и не искате да се обременявате като гледате и топове с други цени, тук при нас може да разглеждате топовете само с определената от вас цена. Това става като премествате скролера вляво на нашият сайт и го позиционирате на вашия бюджет.

Защо цените на топовете онлайн са по-ниски:
В онлайн магазините цените на топовете са по-ниски отколкото в реалните магазини. Това е така, защото реалните магазини имат повече разходи – за ток, за наем, за заплати, за инвестиции, за рекламни материали, за оборудване и много други.

Докато цените на топовете в оналйн магазините се определят по няколко фактора – договорка с производител, качество на топа, актуалността му, периода от годината в която се продава, наличност на размери и някои други.

Ние винаги се стремим да удвлетворим вашите желания и нужди, за това се стараем да правим много промоции, сезонни намаления, частични намаления и много други, за да ви радваме. За това тук винаги ще намерите топове, които са на промоция или с промоционална цена.

Кога започват промоциите на топове:
Вече ви споменахме, че промоции винаги има, за това не можем да определим кога започват. Просто има различни видове промоции и намаления в различно време. Така например имаме сезонни намаления, те се случват в карая на някой от сезонните. Имаме и намаления по време на самия сезон, те стават, когато очакваме ново зареждане на стока. Има и специални промоции и промоциоанлни цени, които нямат определен сезон. Единственото нещо, което трябва да правите е да следите нашия сайт и да не изпускате моментите.

До кога са промоциите или намаленията:
И на този въпрос конкретен отговор нямаме, защото нещата са много зависими. Когато имаме определена промоция тя рано или късно свършва, защото количествата се изчерпват. Обикновено нещата се случват много бързо, за това нашият съвет към вас е да реагирате бързо.