Цена
Номер
Производители
Каталог

Дамски панталони

Покажи:
Подредба:
Материя: памук с еластан, триконечна вата   ..
35,00лв.
Материя: памук с еластан Произход: България ..
55,00лв. 35,00лв.
Дамски панталони

В секция "Дамски панталони" вие можете да откриете разнообразни модели и стилове дамски панталони, летни панталони, зимни дамски панталони с висока талия, кожени панталони, официални панталони, стилни спортни панталони, широки и тесни модели панталони, панталони 7/8, панталони 3/4,  кафяви дамски панталони, червени, сини, розови и всякакви други цветове дамски панталони,  Приятно пазаруване с онлайн магазин Капере.

В нашият онлайн магазин Kapere.com може да откриете много и разнообразни видове панталони като – широки панталони, тесни панталони, панталони слим, панталони с коланчета, панталони с джобове, панталони с цип, панталони с копчета, панатлони на райета, панталони тип потури, панталони с кожен кант, панталони с кожен колан, къси панталонки, гащеризони, спортни дамски панталони, къси панталонки с реснички и много други.

Всяка дама си има свой стил на обличане и харесва определени неща. При нас има модели панталони за всяка дама, от спортни до елегантни панталони. За дамите, които харесват спортните панталони ние можем да предложим много такива, в различни цветове, с различни шарки и елементи, панталони тип потури или широки панталони. За дамите, които държат на елегантния външен вид можем да предложим клсически елегантни панталони.

Цветове:
В сайтът се предалага голяма гама панталони в много различни цветове. За ваше улеснение сме направили филтрации по различни критерии. За това например ако знаете цвета на панталона, който искате, може да направите филтрация по цвят и да покажем панталоните само във вашия цвят. Това става по много лесен и удобен начин – когато сте в категорията „панталони” в ляво на сайта има филтрация по цвят, кликвате на цвета, който искате и се показват панталони само с избрания от вас цвят.

Предлаганите от нас дамски панталони са от италиански производители.

Обозначения за произход на стоките:
Когато сте отворили даден панталон може да видите данните на производителя. Като например за италианските панталони сме поставили флага на Италия и пише „италианска мода”.

До всеки продукт има дадени наличните модели. Вие само трябва да проверите дали има вашия размер и да направите своята поръчка.

Филтриране на панталон по размер:
Ако искате да разглеждате палта само с вашия размер, ние вие предлагаме филтрация само по размер. По този начин ще спестите много време. Вляво на сайта, когато сте в секцията „панталони” има филтрация по размер, избирате вашия размер и ние ви показваме панталони само с вашия размер.

Наличности:
Наличността на продуктите ни постоянно се актуализира, но се случва понякога да е изчерпан някой панталон, който вече сте поръчалили. В такива ситуации нашите оператори се свързват с вас, за да ви информират и вие решавате дали ще замените панталона с някой друг сходен на вашия или да анулирате поръчката.

Зареждане на нови колекции панталони:
Зареждане на стока има постоянно, почти всеки ден имаме нови модели панталони, които актуализираме в сайта. Добре е да следите сайта при всеки удобен момент.

По различен начин стои въпроса с вече изчерпаните продукти. Вие често се интересувате дали правим ново зареждане на изчерпани вече продукти. На този въпрос конкретен отговр не можем да дадем. Свържете се с нас, за да разберете.

Всички материали от които са изработени нашите панталони са описани под продукта, като например повечето панталони са изработени от: еко кожа, полиестер, памук, еластан и други.

Ако няма описание за материалите на даден панталон, може да се свържете с нас за информация.

Ние се стремим да дадем добри и изгодни за вас цени, защото знаем, че цената е един от най-определящите фактори при закупуването на дадена стока.

На много от нашите пантлони под цената има етикет за „Най-добра цена”. Ако видите панталон с този етикет, значи ние предлагаме най-добрата цена и в случай, че срещнете този панталон някъде другаде на по-ниска цена, може да се свържете с нас и ние ще ви дадем по-добра оферта.

Филтриране на панталони по цена:
Нашият сайт предлага филтрации по различни критерии, една от тях е и цена. Когато сте в секцията „пантелони” вляво има скролер, който може да местите и да определите минималната и максимална цена, която може да дадете за панталон.

Промоции винаги може да откриете в нашия сайт, само трябва да го следите редовно. Добре е да занете, че панталоните, които са на промоция бързо се изчерпват, за това трябва да реагирате бързо.

Кога започват промоциите на палта:
По горе споменахме, че промоции винаги има, за това те нямат начало и край. Независимо от сезона, разпродажби, промоции и промоционални цени има. Сезонните промоции и разпродажби са в края на сезона за съответните панталони. Така например летните панталони са на разпродажба през есеннта, а зимните в края на зимата. Има и частични намаления, които са по време на самия сезон и се правят, когато предстои ново зареждане.

До кога са промоциите или намаленията:
На този въпрос не можем да дадем конкретен отговор, защото нещата са много зависими от това дали ще има ново зареждане от съответните панталони. За това е най-добре да реагирате бързо, когато харесате нещо на промоция или да се свързвате с нашите оператори за информация.