Зимна мода

Публикувана от vili 14.12.2018 0 Коментар(и)

В Париж, Лондон, Милано и Ню Йорк се провеждат ревютата на най-новите колекции, които представят тенденциите в света на модата за следващите няколко месеца и  основните модни тенденции през пролетта и лятото на 2019 г. вече са ясно определени. В тази публикация ще обърнем внимание на модерните елементи за основния пролетен гардероб, от който можете да направите хармонични тоалети според вашия основен стил.

 

Разгледайте вашия гардероб внимателно и преценете кои от тоалетите имат място в него и кои не. Опитайте се да бъдете минималисти и оставете само нещата, които сте сигурни, че ще носите. Не е важен броя на тоалетите и елементите в гардероба. По-важно е в тях да се чувствате като в кожата си. Във всеки случай, когато разберете, че твърде много от нещата не могат да се носят, защото в настоящия момент са различни от вашия стил и ритъм на живот, следва да решите да промени коренно вашия гардероб, така че той да стане модерен и стилен. Заложете са облекла, предназначени за различните типове събития в живота ви и създайте ваш собствен стил на облекло, който ще съответства на всички изброени неща.

 

Разпределете нещата, които често носите и обичате, така че да можете да ги видите напълно. Определете ясно защо давате предимство на някои неща: харесва ви стила, допада ви модела, пасва на начина ви на живот, доволни сте от силуета, дължината, цвета или текстурата на материала. Посочете в кой стил повечето неща принадлежат: класически, бизнес, романтичен, спортен и етно стил.

 

Трябва да отделите специално внимание на точката универсалност и практичност, ако възнамерявате да изглеждате стилно с вашите дрехи. Комбинирането на отделните дрехи е необходимо, тъй като е добре повечето от тях да се носят при всякакви ситуации. Не се превръщайте в склад за дрехи, които дори и да ви харесват, почти никога да нямате шанс облечете. Модерните леки палта изглеждат страхотно върху  блузите с деколте или блузи с поло яка. Те могат да се носят с пола или панталон, ако искате да изглеждате официално. Премятането през рамото на якето върху копринена блуза и пола с дължина над коляно ви придава много елегантен вид. Носете вашето палтото с чифт джинси, за да изглеждате небрежно. Ако искате спортен облик, опитайте якета сък спортни панталони.