Защо да изберем матраци Магнифлекс?

Да заложиш на матрак от доказана марка на пазара, не винаги е достатъчно, освен в случаите, когато моделът покрива индивидуалните изисквания

 

Предпочитанията на потребителите, когато целят да си осигурят пълноценен сън, се фокусират върху няколко основни фактора: качество, богат опит, дизайн, внимание към детайла, гаранция, достъпни цени.

 

Когато посетителите в мострените зали си задават въпроса „Защо да изберат матраци Магнифлекс“, отговорът е лесен по отношение на изброените изисквания. Всички изделия на марката са изработени от специално подбрани материали. Фирмата има дългогодишна история като производител на матраци. Дизайнът е плод на италианското майсторство и страст при създаването на видовете модели.

 

Гаранцията на практика е вечна, което предоставя достатъчно увереност в дълготрайността на матрака.

 

При доставката артикулите са във вид на вакуумирано руло, което е предпазна мярка за чистотата на продукта, без да е налице опасност от нарушаване на визията или качеството по време на транспортирането. Удобството при пренасяне и съхранение е допълнителен плюс.

 

И крайният ефект е висока степен на удовлетвореност при пазаруване, предвид и достъпните цени, на които могат да се срещнат на пазара матраци Магнифлекс. Мисията за спокоен сън и комфорт е напълно постижима, а здравословната почивка е съществена за намаляване на стреса и наслада на всеки миг от деня.

 

Непрекъснатите проучвания и подобрения при изработката на продуктите ги превръща в символ на хармония и релакс от висока класа. Това става възможно благодарение на вложените материали, съвременните технологии и опитът на традиционното качество.

 

Още с първия си матрак, преди повече от 50 години, Джулиано Магни успява да впечатли с прецизност и изключителна страст. В малката си работилница в Прато, Италия той поставя началото на революцията в съня. Неговите дръзновения се сбъдват в реалността – милиони доволни клиенти се радват на качествен сън върху своите матраци, съобразно индивидуалните си нужди за комфорт и релакс.

 

Магнифлекс се разработват в множество размери, като се изработват и по поръчка във вариант с нестандартен размер. Твърдостта е според личните предпочитания: меки, твърди и средно твърди. Височината също е налична в разнообразни предложения.

 

Компанията съсредоточава усилията си върху двулицевите матраци, а пълнежът и покритието са от мемори или гел пяна, с ядро от няколко слоя пяна, от естествени материали, текстил. Имате опция за избор на модели със свалящ се калъф, покритие от антиалергична материя със сребърни йони и други иновативни възможности.

 

Търсенето на идеалния матрак не е толкова голямо предизвикателство, ако ревизирате на място усещането си за удобство, прецените дали гръбначният ви стълб е изправен, когато лежите настрани, удовлетворите специфичните си очаквания и изисквания според актуалните ви потребности.