Не чакай ЧЕРНИЯ ПЕТЪК, ако цената е по-ниска ще получиш ваучер за разликата!

Вълнуващи дрехи и аксесоари за плажна ваканция

Публикувана от admin 07.05.2018 0 Коментар(и)

Никога няма достатъчно аксесоари, които да вземете със себе си, когато заминавате на морска ваканция. Винаги подготвяйте отделен списък от нещата, които трябва да носите и втори с дрехите и аксесоарите, за да избегнете объркване. Например, не включвайте "камера", "фенерче" и т.н., в списъка, който съдържа "слънчеви очила", "чанта" и т.н.

 

Бански костюми

Бански костюми с една или две части са задължителни за дамите. Изберете живи цветове и модел, който подхожда на тялото ви. Добре ушитият бански може да скрие недостатъците ви и да подчертае силните ви страни.

 

Летни рокли

Плажната ваканция не винаги изисква да прекарвате цялото си време във водата. Няколко прохладни и ярки летни рокли и туники за плажни коктейли, клубове, партита и други, са просто задължителни.

 

Бижута от миди за плаж

Какво е по-подходящо за плажа, от бижута с миди, рапанчета и други черупки от морски животинки? Използвайте бижута с различни цветове и форми, за да създадете весел и безгрижен поглед.

 

Морски бижута с камъни

Морските скъпоценни камъни, както е популярно да се наричат, са един от най-предпочитаните скъпоценни камъни за такъв тип бижута. Те представляват минерали с нежния цвят на морска вода поради дългото си стоене в морето. Използвайте колиета и гривни от цветни камъни, особено за вечерни коктейли на плажа или нощни партита около басейна.

 

Чехли за плажна ваканция

Джапанките са най-удобните обувки, които можете да носите на плажа. Те са водоустойчиви и с тях е удобно да се върви по пясъка. Освен това и се предлагат в различни модели и цветове.

 

Сандали за плаж

За плажни партита и забавления, за предпочитане е да използвате ниски обувки. Дори можете да използвате флип-флоп чехли, украсени с цветни ленти, мъниста и камъни.

 

Лента за коса

Използвайте флорални ленти, украсени диадеми и декоративни тиари, подходящи за разходки на плажа.

 

Кърпи за плаж

Уверете се, че разполагате с плътни, качествени кърпи. Вземете повече броя от необходимото за всеки случай.

 

Слънчеви очила за плаж

Носете модни слънчеви очила с цветни рамки и стъкла и добавете „oomph” фактор към вашата ваканция!

 

Чанта за плаж

Каква полза от плажната ваканция без точната чанта? Прегледайте безбройните налични стилове и изберете предпочитания от вас! Не прекалявайте с пълненето на чантата, когато слезете на плажа.

 

Часовник за плаж

Не е нужно да сте наясно с времето, когато сте на почивка, нали? Все пак е добре да се уверите, че вашият часовник е водоустойчив. Вие не искате да носите скъп часовник на ваканцията ви и да го съсипете, нали?